Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Nieuws van zondag 22 september 2019

22 sep Macrocijfers domineren beursweek

AMSTERDAM (AFN) - De handel op de aandelenbeurzen zal deze week vooral worden bepaald door een grote hoeveelheid macrocijfers. Verder blijft de aandacht uitgaan naar ontwikkelingen rond het Amerikaans-Chinese handelsconflict. Een Chinese delegatie zette vrijdag de koersen op Wall Street onder druk, door eerder dan gepland uit de VS te vertrekken. 3.098 keer bekeken | 0 reacties

22 sep Indiaas Petronet stapt in lng-project VS

Gerelateerd:  Royal Dutch Shell A 25,915 -0,80%

HOUSTON (AFN/BLOOMBERG) - Het Indiase energiebedrijf Petronet LNG steekt circa 7,5 miljard dollar in een Amerikaanse lng-project van Tellurian. Het gaat om onder meer om een te realiseren terminal voor vloeibaar gemaakt aardgas in Louisiana. De kapitaalinjectie is een van de grootste buitenlandse investeringen in een Amerikaans schalieproject ooit. 2.240 keer bekeken | 2 reacties

22 sep Britten stellen Thomas Cook-reiziger gerust

Gerelateerd:  Thomas Cook Group 3,451 0,00%

LONDEN (AFN/BLOOMBERG) - Britten die met de financieel geplaagde touroperator Thomas Cook op reis gaan, hoeven niet te vrezen dat ze zullen stranden in vakantielanden mocht het bedrijf onverhoopt omvallen. De Britse minister Dominic Raab van Buitenlandse Zaken zei zondag dat er een noodplan klaarligt om reizigers dan terug te halen. 1.955 keer bekeken | 0 reacties

22 sep Emirates vreest latere levering Boeing 777X

Gerelateerd:  Boeing Company 344,000 -6,79%

DUBAI (AFN/BLOOMBERG) - Luchtvaartmaatschappij Emirates vreest vertraging bij de levering van de nieuwe Boeing 777X-toestellen. De eerste vliegtuigen zouden volgens schema in juni volgend jaar worden geleverd, maar Emirates-president Tim Clark twijfelt of die termijn zal worden gehaald. 1.748 keer bekeken | 1 reacties

22 sep Shell waarschuwt voor concurrentiepositie

Gerelateerd:  Royal Dutch Shell A 25,915 -0,80%

AMSTERDAM (AFN) - Energiereus Shell waarschuwt bij monde van president-directeur van Shell Nederland, Marjan van Loon, om niet te veel te tornen aan de regels omtrent de winstbelasting. Strengere regels kunnen onder meer de concurrentiepositie van Shell raken, zo deelde ze mee in tv-programma WNL Op Zondag. 9.049 keer bekeken | 13 reacties

22 sep Financieel eindverantwoordelijke M&S vertrekt

LONDEN (AFN/BLOOMBERG) - De Britse winkelketen Marks Spencer (MS) moet alweer op zoek naar een nieuwe financieel directeur. Humprey Singer kondigde zijn vertrek aan, circa anderhalf jaar na zijn aanstelling. Hij blijft nog wel aan tot een opvolger is gevonden. 1.179 keer bekeken | 0 reacties

22 sep Galapagos roept aandeelhouders bijeen

Gerelateerd:  Galapagos 141,700 -4,06%

MECHELEN (AFN) - Biotechnologiebedrijf Galapagos roept zijn aandeelhouders bijeen. Tijdens een bijzondere en buitengewone algemene vergadering legt de onderneming de aandeelhouders onder meer de benoeming van Daniel O'Day en Linda Higgins als bestuurders van de vennootschap voor. 9.642 keer bekeken | 0 reacties

Zoeken

Gesponsorde links