Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Rivian Automotive

19 Posts
| Omlaag ↓
  1. Joni-2 10 juli 2020 14:26
    Als 2 honden vechten om een Pick-Up….

    Zowel Tesla (elektrisch) als Nikola (waterstof) willen een alternatieve pick-up op de markt brengen.

    Momenteel staat Rivian Automotive echter het verst in de ontwikkeling, want haar proefversies rijden al sinds 2018 op de weg en ze brengt haar 2 versies in 2021 op de markt. (nu reeds te bestellen)

    T. Rowe Price Associates, investeerde recent in dit bedrijf net als, Amazon, Ford en Cox Automotive….

    Amazon wil deze Pick-Up als bestelwagen in 2021, gebruiken voor leveringen aan huis....

    rivian.com/

    www.cnbc.com/2020/07/10/rivian-ceo-sc...

    www.cnbc.com/video/2019/09/19/fmr-for...

    techcrunch.com/2020/05/28/rivians-ama...

    finance.yahoo.com/company/rivian-auto...
  2. forum rang 10 voda 12 november 2021 11:37
    Rivian is na één handelsdag al evenveel waard als 10% van Tesla
    Heiko Jessayan 11 nov   18:58

    Een R1T pick-uptruck van Rivian rijdt op Times Square in New York, tijdens de beursgang van het bedrijf afgelopen woensdag. Foto: Brendan McDermid/Reuters

    De nieuwe ster aan het firmament van Wall Street heet Rivian RA40$122,99+22,10% . De Amerikaanse fabrikant van elektrische voertuigen beleefde afgelopen woensdag zijn beursdebuut. Op één handelsdag haalde Rivian bijna $100 mrd op, een tiende van de beurswaarde van Tesla TSLA$1.063,51-0,42% . En daarmee streefde het gevestigde autobedrijven als BMW, General Motors en Ford in beurswaarde voorbij.

    Rivian, in 2009 opgericht door Robert 'RJ' Scaringe, geldt als de grootste uitdager van Tesla, een ander beurswonder. De tot voor kort onbekende autofabrikant uit Irvine, Californië, kreeg pas in september goedkeuring van de autoriteiten om twee modellen in de Verenigde Staten te gaan verkopen: de R1T pick-uptruck en de R1S SUV, beide met een actieradius van zo'n 500 kilometer. De twee modellen werden eind 2018 op de autoshow van Los Angeles geïntroduceerd. De R1T is online al te bestellen, de R1S komt volgend jaar op de markt.

    Begin november had Rivian nog slechts 156 pick-ups afgeleverd. Maar de ambities reiken verder, zoals te zien is aan de bouw van een nieuwe fabriek in Texas en eentje in Europa. Daar is geld voor nodig en daar helpt de beursgang bij, die nu al geldt als een van de grootste aller tijden.

    'Onvoorstelbaar', zegt Carlo van de Weijer, directeur Smart Mobility van de Technische Universiteit Eindhoven. Saillant is dat Ford voor een kleine $1 mrd een belang van 12% verwierf in Rivian. Dat is nu $10 mrd waard. 'Zoveel heeft Ford de afgelopen jaren met de verkoop van auto's niet verdiend', zegt Van de Weijer.

    Gelet op het feit dat Rivian nauwelijks voertuigen heeft verkocht, rijst de vraag of op Wall Street niet een volgende zeepbel in de maak is. 'Ik ben benieuwd hoe dit gaat aflopen, want het merk moet zich nog bewijzen', zegt Van de Weijer. Toch ziet hij wel degelijk een toekomst voor de markt die Rivian wil bedienen. 'Over Tesla bestonden twee jaar geleden nog allerlei twijfels en nu is het op de beurs $1000 mrd waard.'

    Van de Weijer wijst erop dat alle autofabrikanten hun beurswaarde de afgelopen twee jaar hebben zien stijgen. 'Een aantal jaar geleden werd nog voorspeld dat de automarkt verzadigd zou raken, maar de auto is alleen maar populairder geworden ten opzichte van het openbaar vervoer.'

    Ook belangrijk om te beseffen is, aldus Van de Weijer, dat pick-ups wereldwijd de meest verkochte auto's zijn. 'Pick-ups staan met drie modellen al jaren in de top 10', zegt hij. 'Alleen al van de Ford F-series werden in 2020 bijna 800.000 verkocht. En van de Chevrolet Silverado en de Dodge Ram samen ruim 1,1 miljoen.'

    Daar komt bij dat de pick-ups zich vrij makkelijk laten ombouwen tot elektrische voertuigen. 'Ze maken weinig kilometers en beschikken vaak over een power-outlet (een elektrische module, red.) als accessoire', aldus Van de Weijer. 'Daarom zijn ook Hummer en Tesla bezig met een elektrische pick-up. En Ford met een elektrische F-150 Lightning.' En aangezien de toekomst elektrisch is, denkt Van de Weijer dat Rivian zich onder een gunstig gesternte bevindt. 'Elektrische auto's worden ook steeds goedkoper.'

    De eerste wagen rolde begin september in de assemblagefabriek in Normal, Illinois, van de band. Daar beschikt Rivian over twee productielijnen: een voor de pick-uptruck en een voor een bestelwagenvariant. Van die laatste heeft Amazon er al 100.000 besteld.

    Rivian begon onder de naam Mainstream Motors. Als het over een paar jaar kan bewijzen dat de beursbelofte geen zeepbel was, dan kan het zijn oorspronkelijke naam alsnog eer aandoen.

    Lees het volledige artikel: fd.nl/financiele-markten/1419042/rivi...
  3. targus 16 november 2021 17:01
    Ondertussen mijn Tesla's verkocht, en deze van Rivian gekocht.

    Musk verkoopt terug opnieuw aandelen van Tesla, dus die verkoopt omdat ze vermoedelijk op hun hoogtepunt zijn, anders zou hij niet verkopen. cryptonieuws.nl/musk-blijft-aandelen-...

    Voor Rivian zie ik nog heel veel potentieel.
    Wat denken jullie ?
  4. forum rang 10 voda 17 november 2021 08:40
    08:26
    Rivian zoemt voorbij VW, Lucid groter dan Ford

    Waarom de elektrische opstartbedrijven nu groter zijn dan klassieke autobouwers met veel grotere omzet, leest u hier.

    En alvast bij deze al de mondiale top-15 van autobouwers, in beurswaarde:

    zie bijlage

    www.tijd.be/markten-live/live-blog/in...
  5. forum rang 10 voda 25 november 2021 14:35
    Nederland in de race voor autofabriek van Tesla-tegenhanger Rivian
    NU.nl 1 uur geleden
    © Aangeboden door NU.nl

    Nederland is een van de landen die in beeld zijn als vestigingsplaats voor de nieuwe autofabriek van het nieuwe Amerikaanse merk Rivian, dat elektrische pick-uptrucks, terreinwagens en bestelauto's gaat bouwen. Dat bevestigt het ministerie van Economische Zaken en Klimaat donderdag na berichtgeving van Het Financieele Dagblad.

    Ook het Verenigd Koninkrijk en Duitsland zouden in de race zijn voor de nieuwe fabriek van Rivian. Duitsland ging in 2019 aan de haal met de zogeheten Gigafactory van Tesla, die nog dit jaar opgestart moet worden.

    "We zouden uiteraard graag zien dat Rivian naar Nederland komt. Het kabinet zet zich daarvoor in, net als voor het aantrekken van andere buitenlandse investeringen in ons land. We kunnen niet ingaan op de aard en inhoud van deze contacten in verband met de vertrouwelijkheid ervan", laat het ministerie van Economische Zaken en Klimaat in een reactie aan NU.nl weten.

    Rivian is in 2009 opgericht en werkt sinds een aantal jaar aan een volledig elektrische pick-uptruck en een SUV, respectievelijk de R1T en de R1S. De productie van de pick-up is vorige maand opgestart, maar draait nog niet op volle toeren. Rivian heeft reeds 48.000 orders voor zijn modellen ontvangen.

    Daarnaast heeft internetgigant Amazon nog eens 100.000 elektrische bedrijfswagens bij Rivian besteld. Amazon is met een belang van 20 procent een grote aandeelhouder in Rivian. Ook Ford heeft de afgelopen jaren vele honderden miljoenen dollars in het nieuwe merk gestoken en heeft daardoor een aandeel van 12 procent verworven.

    Rivian wordt gezien als een van de meest veelbelovende nieuwe autobouwers ter wereld. Het merk ging eerder deze maand naar de beurs en heeft inmiddels een beurswaarde die groter is dan die van fabrikanten als BMW, General Motors en Ford en nog maar een fractie onder die van Mercedes-moederbedrijf Daimler ligt.
  6. forum rang 10 voda 17 december 2021 13:43
    13:25
    Rivian zakt door slechte leveringsprognose

    De elektrische autobouwer Rivian Rivian Automotive -5,33% zakt voorbeurs met 8 procent. Het bedrijf kwam met cijfers over het derde kwartaal en gaf een magere prognose over de leveringen.

    Hoewel de onderneming bevestigde dat er een sterke vraag is naar de R1T-pickup-truck, er zijn meer dan 71.000 bestellingen op dit moment, zijn er problemen in de aanvoerketen waardoor de levering van de auto's in het gedrang komt. Inmiddels zijn er wel 652 auto's geproduceerd en zijn er 386 afgeleverd.

    'Het goede nieuws is dat we niet denken dat er op de langere termijn leveringsproblemen zijn', zegt CEO RJ Scaringe in een analistencall. 'Het zijn problemen die opgelost kunnen worden. Ook arbeidstekorten en problemen met de opstart van de productie hadden invloed op ons resultaat.'

    Met de hoge waardering waren leveringsproblemen wel het laatste waar beleggers op zaten te wachten
    DAN IVESE
    ANALIST BIJ WEDBUSH

    'Wall Street zal teleurgesteld zijn om deze leveringsproblemen te zien, ondanks dat het hier dus niet om een probleem gaat met betrekking tot de vraag naar de auto's', zegt Wedbush-analist Dan Ives. 'Met de hoge waardering in verhouding tot de komende cijfers op korte termijn, waren leveringsproblemen wel het laatste waar beleggers op zaten te wachten.

    'We denken dat de R1T het meest aantrekkelijke product op de markt is voor 80.000 dollar', zegt Morgan Stanley. Volgens analist Adam Jones is Rivian de enige die Tesla echt kan uitdagen.

    www.tijd.be/markten-live/live-blog/bo...
  7. forum rang 10 voda 17 december 2021 17:00
    Voorlopig geen duidelijkheid over Rivian-fabriek in Nederland
    Jasper Been 11:51

    De Amerikaanse fabrikant van elektrische auto's Rivian RA40$96,63-11,24% repte bij de presentatie van de derdekwartaalcijfers met geen woord over een Europese fabriek. Wel gaat het bedrijf $5 mrd investeren in een fabriek in Georgia in de Verenigde Staten.

    Rivian, producent van elektrische SUV's en pick up's, zegt vanaf 2022 auto's te willen verkopen in Europa en zoekt daarom naar een productielocatie. Voor die locatie zijn Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk in de race.

    Bij de presentatie van de kwartaalcijfers donderdagavond kwam er echter geen duidelijkheid over de plannen. Voor een nieuwe fabriek in Georgia (VS) trekt Rivian $5 mrd uit; er komen 7500 mensen te werken. Op termijn moeten er jaarlijks vierhonderdduizend auto's van de band rollen. Rivian noemt de deal 'de grootste economische ontwikkelingsovereenkomst in de geschiedenis van Georgia'.

    Het ministerie van Economische Zaken liet eerder aan het FD weten in gesprek te zijn met Rivian. Volgens bronnen van De Limburger heeft ook VDL Nedcar goede kaarten: medewerkers van VDL zijn al naar de VS gevlogen om te praten over het produceren van auto's of zelfs de verkoop van de gehele fabriek.

    Één miljoen omzet, ruim één miljard verlies
    Rivian maakte begin november een spectaculaire gang naar de beurs. Het bedrijf haalde $12 mrd op en tikte een paar dagen later een marktwaardering van dik $140 mrd aan. Daarmee is het bedrijf, dat op dit moment slechts 386 auto's heeft afgeleverd, groter dan bedrijven als BMW, General Motors en Ford.

    Qua kwartaalcijfers is Rivian echter niet te vergelijken. Tegen een omzet van $1 mln draaide het bedrijf een nettoverlies van $1,23 mrd. Het is het gevolg van flinke investeringen in toekomstige groei: het bedrijf gaf in drie maanden tijd $441 mln uit aan r&d. Het aandeel Rivian opende vrijdagmiddag ruim 12 procent lager.

    Toch zwemt Rivian in het geld. Inclusief het bedrag dat werd opgehaald met de beursgang, heeft het bedrijf $19,9 mrd aan cash op de plank liggen.

    Lees het volledige artikel: fd.nl/economie/1424292/voorlopig-geen...
  8. forum rang 10 voda 17 december 2021 17:29
    17:09
    Rivian 11 procent onderuit

    We hadden het net al even over de leveringsproblemen bij de elektrische autobouwer Rivian (zie post 13u25). Inmiddels gaat het aandeel meer dan 11 procent lager tot 96 dollar. Daarmee noteert het aandeel op het laagste peil sinds de beursgang. De koers is nog wel hoger dan de IPO-prijs van 78 dollar.

    www.tijd.be/markten-live/live-blog/bo...
  9. forum rang 10 voda 24 december 2021 07:59
    VDL onderhandelt met autofabrikant Rivian: eerste contract getekend
    Jasper Been Caitlin Stooker 23 dec   20:40

    Rivian heeft 71.000 bestellingen binnen voor zijn pick-up, de R1T, maar de productie moet nog op gang komen. Foto: Reuters

    Autofabrikant VDL Nedcar is in gesprek met het Amerikaanse Rivian RA40$96,84+0,52% over het 'versnellen van de productie voor de Europese markt'. Dat bevestigt een woordvoerder van de VDL Groep donderdag, nadat het bedrijf de provincie Limburg van de gesprekken op de hoogte heeft gesteld.

    Volgens de VDL-woordvoerder gaat om een 'verkenning van samenwerking'. Of de elektrische pick-up's, SUV's en bestelwagens die Rivian produceert daadwerkelijk binnenkort in Limburg van de band rollen, wil de woordvoerder niet bevestigen. 'Daarover kunnen we nog niets zeggen, dat zijn we aan het onderzoeken. We verwachten dat we in het eerste kwartaal van 2022 daarover meer kunnen melden.'

    Wel is er inmiddels een eerste contract getekend voor een samenwerking in de Verenigde Staten. VDL gaat Rivian helpen om diens productieactiviteiten voor de elektrische auto's op te starten. Die samenwerking is niet aan één specifieke productielocatie gebonden zegt VDL.

    Vorige maand bleek uit onderzoek van het FD dat Rivian al ruim een jaar actief is in Nederland. Bij twee dochterondernemingen in Amsterdam, Rivian Europe en Rivian Netherlands, werken inmiddels zo'n twintig mensen. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) bevestigde eerder tegenover het FD in gesprek te zijn met Rivian over een mogelijke productielocatie in Nederland.

    'Ontwikkelingen' blijken gesprekken met Rivian
    Geruchten over een mogelijke samenwerking tussen VDL en Rivian gaan al langer rond, maar het is voor het eerst dat het VDL de contacten bevestigt. Omdat eind 2023 de productie van BMW's bij de fabriek van Nedcar wordt beëindigd, is het bedrijf naarstig op zoek naar een nieuwe samenwerkingspartner.

    Lange tijd leek het erop dat die partner het Amerikaanse Canoo zou worden. Dat bedrijf zette eerder deze maand echter een streep door plannen vanwege 'ontwikkelingen bij VDL'. Een door Canoo betaald voorschot aan VDL van €25 mln werd daarna teruggestort op de rekening van de Amerikanen.

    De 'ontwikkelingen' bij VDL werden al snel gelinkt aan Rivian. Eerder deze maand vertrok een groep VDL-medewerkers naar de Verenigde Staten voor gesprekken met Rivian, om onder meer te helpen met de productieactiviteiten in de VS, bevestigt de woordvoerder donderdag.

    Tien auto's per dag
    Rivian produceert in Europa nog geen auto's en ook in de Verenigde Staten moet de productie nog op gang komen. Het bedrijf produceert op dit moment zo'n tien auto's per dag, maar heeft een order van 100.000 bestelbusjes van Amazon en inmiddels 71.000 bestellingen voor de pick-up R1T. Om de productie te versnellen gaat het bedrijf een fabriek bouwen in de Amerikaanse staat Georgia. Kosten: $5 mrd.

    Lees het volledige artikel: fd.nl/economie/1425178/vdl-onderhande...
  10. forum rang 10 voda 29 december 2021 14:24
    Rivian stelt leveringen met zwaardere batterijen uit

    Rivian Automotive bracht zijn klanten er dinsdag van op de hoogte dat wagens met zwaardere batterijen pas in 2023 zullen worden geleverd. Het gaat zowel om de elektrische pick-up R1T als om de SUV R1S.

    Volgens topman RJ Scaringe heeft Rivian momenteel circa 71.000 voorbestellingen voor beide modellen binnen in de VS en Canada samen. Het gros daarvan heeft betrekking op versies met een lichtere batterij waarmee tot 314 mijl ver kan gereden worden. Om volgend jaar zoveel mogelijk klanten te kunnen bedienen wordt de levering van de versies met zwaardere batterijen verschoven naar 2023.

    Begin deze maand, toen Rivian voor het eerst als beursgenoteerd bedrijf kwartaalcijfers publiceerde, had Scaringe al op de uitdagingen gewezen waarvoor de productie staat. Ze hebben te maken met de beperkte aanvoer van onderdelen, de coronapandemie, de krappe arbeidsmarkt en kortetermijnproblemen rond de productie van batterijmodules.

    www.tijd.be/markten-live/live-blog/ar...
  11. forum rang 10 voda 19 januari 2022 15:12
    Ford boekt flinke meerwaarde op Rivian

    Ford Motor maakte dinsdag na de slotbel van Wall Street bekend dat zijn investering in Rivian Automotive
    Rivian Automotive in het vierde kwartaal een meerwaarde van 8,2 miljard dollar heeft opgeleverd. Ford was een vroege investeerder in de bouwer van elektrische pick-ups en bezit ongeveer 12 procent van het Californische bedrijf.

    Rivian tekende in november voor een opgemerkt debuut op Nasdaq. Het aandeel schoot in enkele sessies 53 procent hoger en de waarde van het bedrijf steeg tot meer dan 100 miljard dollar. Sindsdien is de koers met 27 procent teruggevallen. De beurskapitalisatie bedraagt nu nog bijna 66 miljard dollar.

    Ford maakt de kwartaalcijfers op 3 februari bekend. In de voorbeurshandel noteert het aandeel vlak, terwijl Rivian een half procent stijgt.

    www.tijd.be/markten-live/live-blog/of...
  12. forum rang 10 voda 23 januari 2022 14:41
    Tesla-uitdager Rivian heeft nog lange weg te gaan
    Door MARK GARRELTS

    Updated Vandaag, 10:36
    Vandaag, 10:30
    in FINANCIEEL

    Na het prachtdebuut van eind vorig jaar op Wall Street is er flink de klad ingekomen bij het aandeel Rivian. De maker van elektrische pick-uptrucks en SUV’s heeft waarschijnlijk nog een lange weg te gaan om zijn reputatie als uitdager van Tesla waar te kunnen maken.

    Nog veel werk aan de winkel bij Rivian. ANP/HH

    Rivian ging in 2009 onder leiding van oprichter Robert Scaringe van start. Na een mislukt avontuur met de ontwikkeling van een elektrische sportwagen, kwam de focus te liggen op de bouw van elektrische pick-uptrucks en SUV’s. Grote investeerders, zoals Amazon en Ford, zagen er daarna brood in om mee te gaan doen.

    Met het ophalen van $11 miljard uit de beursgang kwam er in november vorig jaar een grote zak geld bij Rivian binnen voor uitbreiding naar onder meer Europa. VDL Nedcar kan daarbij nog de helpende hand toesteken door een mogelijke productiedeal. Het Amerikaanse bedrijf hoopt in 2030 1 miljoen auto’s van de band te laten rollen.

    BEKIJK OOK:
    Nieuwkomer Rivian snelt met prachtrit GM en Ford in beurswaarde voorbij

    Na de zeer succesvolle gang naar de aandelenmarkt in New York schoot de beurswaarde van Rivian tot ruim boven de $100 miljard. Daarmee ging het in waarde voorbij aan de Amerikaanse autoreuzen Ford en General Motors. Toch was de vreugde bij beleggers van korte duur. Na de piek halverwege november belandde het aandeel in een neerwaartse spiraal tot ruim onder de introductiekoers van $78 per aandeel.

    UItverkoop
    Volgens Corné van Zeijl, analist bij Actiam, speelde de melding van Amazon om naast Rivian ook het concurrerende automerk Stellantis opdracht te geven voor de levering van elektrisch busjes, een grote rol bij de uitverkoop. Daarnaast wijst hij op de sterk gedaalde populariteit om te beleggen in schone energie. „Het is opvallend dat in vergelijking met het enthousiasme van vorig jaar de animo daarvoor flink is getemperd.”

    BEKIJK OOK:
    ’Ogenschijnlijke nerd’ mikt met Tesla-rivaal op beursrecord: ruim $100 miljard waard

    Als nieuwkomer is het voor Rivian ook een grote uitdaging om met zijn elektrische modellen door te gaan breken. „In de begintijd van Tesla was er nog nauwelijks concurrentie en kregen autokopers subsidies bij de aankoop van elektrische modellen. Nu zijn alle grote automerken actief in de elektrische markt,” benadrukt Van Zeijl.

    Bij analisten die Rivian op de voet volgen is het glas nog steeds overwegend halfvol. Met een koersdoel van $165 ziet het Canadese handelshuis RBC de meeste ruimte voor het aandeel. De Amerikaanse grootbank Goldman Sachs is veel terughoudender met een koersdoel van €90. Researchbureau New Constructs hangt als enige een verkoopadvies aan de elektrische automaker vanwege de onzekerheid of het Amerikaanse bedrijf in de komende jaren de productie structureel weet op te voeren. Het vroege instappen van Ford en Amazon bij Rivian is eveneens geen garantie voor succes, stelt New Constructs.

    www.telegraaf.nl/financieel/109891335...
  13. forum rang 10 voda 11 maart 2022 15:44
    Productieplan Rivian stelt teleur

    Door ABM Financial News op vrijdag 11 maart 2022
    Views: 192

    (ABM FN) Rivian Automotive heeft de markt teleurgesteld, nu blijkt dat door aanvoerproblemen de fabrikant in 2022 slechts op halve kracht kan produceren. Dat bleek uit de jaarcijfers van de Amerikaanse fabrikant van elektrische auto's.

    Rivian heeft naar eigen zeggen voldoende capaciteit om meer dan 50.000 auto's te produceren in 2022, maar dat door problemen in de aanvoerketen het slechts de helft daarvan kan bouwen. De markt had gerekend op een productie van 40.000 exemplaren.

    En net als in 2021 zal de fabrikant nog een flinke hoeveelheid geld verbranden dit jaar.

    In 2021 boekte Rivian een omzet van 55 miljoen dollar, dankzij de verkoop van 920 auto's, vrijwel allemaal in het laatste kwartaal van vorig jaar.

    Dit is echter ruimschoots te weinig om de kosten te kunnen dragen.

    "Aangezien we voertuigen produceren tegen lage volumes op productielijnen die voor grotere volumes zijn ontworpen", zal het brutoresultaat negatief blijven, aldus Rivian.

    De operationele kosten explodeerden in het vierde kwartaal van 353 miljoen dollar tot 2,1 miljard dollar. In heel vorig jaar bedroegen de kosten 3,8 miljard dollar.

    In het vierde kwartaal werd zo een nettoverlies geleden van 2,5 miljard dollar. In heel 2021 kwam het verlies zelfs uit op 4,7 miljard dollar.

    Rivian had aan het einde van 2021 nog 18,4 miljard dollar in kas.

    Het aandeel Rivian verliest vrijdag voorbeurs 9 procent.

    Bron: ABM Financial News
19 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0655 +0,11%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.714,20 -0,13%
Gold spot 2.392,50 0,00%
NY-Nasdaq Composite 15.282,01 -2,05%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links