Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Néovacs PSE:ALNEV.FR, FR001400MV37

  • 0,370 19 apr 2024 14:18
  • +0,040 (+12,12%) Dagrange 0,340 - 0,400
  • 24.826

Forum Neovacs geopend

873 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 44 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Dr. Bob 12 februari 2019 13:53

    Neovacs is een Frans Biotechbedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van Kinoïden, waarmee het zich onderscheidt zich van de passieve immunotherapie met monoklonale antilichamen door in te zetten op een actieve immunotherapie met polyklonale antilichamen (onderstaand de link naar de bedrijfspresentatie op de website).

    neovacs.fr/wp-content/uploads/2016/11...
  2. Dr. Bob 12 februari 2019 14:04
    NEOVACS TO PRESENT FULL RESULTS FROM THE PHASE IIb IFNalpha KINOID CLINICAL STUDY AT THE 13TH INTERNATIONAL LUPUS CONGRESS (LUPUS 2019)
    5 - 9 APRIL, SAN FRANCISCO


    Paris & Boston, January 24th, 2019 – 17:45 pm CET - Neovacs (Euronext Growth Paris: ALNEV), leader in active immunotherapy for the treatment of auto-immune and inflammatory diseases announces that it has been selected to present the results of its Phase IIb IFNa Kinoid clinical study at the “13th International Lupus Congress (LUPUS 2019)”, to be held from 5th to 9th April in San Francisco.

    Professor Frederic Houssiau, “Chairman of the study”, will present the full results which demonstrated:

    • An immune response achieved with 91% of patients treated with IFNa Kinoid together with statistically significant efficacy in reduction of interferon signature
      A statistically significant clinical efficacy on the LLDAS score
      The favorable safety profile of the treatment

    Based on these results, Neovacs has launched the preparation of the Phase III clinical development program.

    finance.yahoo.com/news/neovacs-presen...
  3. piedpiper 7 maart 2019 19:59
    Hallo Jan

    Hier een bericht van het Franse forum gisteravond gepost.

    Dit kan wel eens groot nieuws zijn.

    NEOVACS: BINNENKORT EEN MEDOC ON LUPUS

    CFL
    6 maart 2019 • 19:31 uur
    op de markt gebracht !! waar is de Kinoide ????

    Goed nieuws voor patiënten met systemische lupus erythematosus (SLE): een nieuwe behandeling zou zeer binnenkort op de markt kunnen worden gebracht.

    Een behandeling die de ziekte omkeert
    Systemische lupus erythematosus is een inflammatoire chronische auto-immuunziekte, gekoppeld aan een disfunctie van het immuunsysteem. Het wordt gekenmerkt door uitslag op het gezicht, een maskervormige wolf, vandaar de naam lupus (wolf in het Latijn), maar ook grote vermoeidheid en gewrichtspijn. Om de effecten te verlichten, schrijven artsen immunosuppressiva voor.

    Hoewel er momenteel geen specifieke therapie bestaat om deze pathologie doeltreffend te bestrijden, zou het werk van immunoloog Sylviane Muller een grote hoop voor patiënten kunnen zijn. Deze onderzoeker, die in het laboratorium van de Universiteit van Straatsburg werkt en deel uitmaakt van het Nationaal Centrum voor Wetenschappelijk Onderzoek (CNRS), heeft inderdaad een revolutionair medicijn ontwikkeld.

    Geen schadelijke bijwerkingen
    Het is een behandeling die werkt op de cellulaire oorzaken van deze ziekte zonder schadelijke bijwerkingen te veroorzaken, wat het geval is bij de huidige behandelingen. Volgens een studie gepubliceerd in het tijdschrift Annals of the Rheumatic Diseases zou dit medicijn bij twee derde van de patiënten hebben geholpen de ziekte te verminderen. Voor deze ontdekking heeft Sylviane Muller zojuist de "European Inventor Award" van het Europees Octrooibureau (EPO) gewonnen.

    "De uitvinding van Sylviane Muller is een doorbraak in de behandeling van deze ongeneeslijke auto-immuunziekte, die de kwaliteit van leven van miljoenen mensen aantast", zei EPO-voorzitter Benoît Battistelli op kondigt finalisten aan. "Voor de eerste keer kunnen ze hopen op gerichte behandeling die lupus letterlijk uitdooft." Deze behandeling zou binnenkort op de markt kunnen worden gebracht.
  4. Dr. Bob 22 maart 2019 11:02
    NEOVACS PRESENTEERT DE PREKLINISCHE RESULTATEN VAN ZIJN THERAPEUTISCHE VACCIN KANDIDAAT IL-4 / IL-13 KINOID OP HET CONGRES VAN KEYSTONE:
    "Origins of Allergic Disease: Microbial, Epithelial and Immune Interactions"
    TAHOE CITY (CA), VS - maart 24-27,2019

    neovacs.fr/wp-content/uploads/2019/03...
  5. Dr. Bob 21 mei 2020 09:39
    quote:

    Nashke schreef op 21 mei 2020 08:59:

    Wat doet de herfinanciering voor de koers ?
    Volgens mij zo'n vijf keer de openingskoers van gisteren. Daarmee zou dat effect nu met een koers van EUR 0,25 zijn uitgewerkt. Nu verder omhoog op het potentieel van de in ontwikkeling zijnde antilichamen.

    Overigens bijzonder dat ze nog niet vol op de COVID-19 trein zijn gesprongen. De techniek leent zich bij uitstek om zowel het virus na besmetting te bestrijden, als het behandelen van de late complicatie CRS.
873 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 44 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links