Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ICT Group AEX:ICT.NL, NL0000359537

  • 14,250 3 sep 2021 17:06
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 14,250 - 14,500
  • 1.584

donderdag de 19e

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Nel 18 januari 2012 19:45
    Zet de eerste resultaten van de klant van ICT even neer

    "We verwachten een gezonde start voor 2012", zegt Eric Meurice, chief executive officer van ASML, in een toelichting. Hij voorziet een toename van de orders in het eerste kwartaal ten opzichte van het vierde kwartaal van 2011 en een omzet over de eerste helft van 2012 van ongeveer EUR2,4 miljard. In het eerste kwartaal zal daarvan zo'n EUR1,2 miljard worden behaald.

    Vorig jaar gaf ASML een outlook voor het gehele jaar, maar de onzekerheden in verband met de schuldencrisis beperken het zicht, vult chief financial officer Peter Wennink aan.

    "Het is te vroeg voor een outlook voor het gehele jaar, maar de vooruitzichten voor de eerste zes maanden, gebaseerd op de verwachtingen van onze clienten, zijn goed", aldus Wennink.

    De schuldencrisis in de eurozone raakt het bedrijf evenwel nauwelijks, zei de CFO verder, aangezien 90% van de omzet wordt gehaald bij klanten buiten Europa, vooral in Azie en de VS.

    Analist Victor Bareno van SNS Securities noemt de outlook 'zeer sterk'. Het betekent volgens hem dat de orderinstroom in het eerste kwartaal niet alleen zal stijgen, maar zelfs sterk zal opveren tot meer dan EUR1 miljard.

    Ook analist Peter Olofsen van Kepler Capital Markets wijst op de sterke guidance. De orders bewegen weer in een opgaande trend, wat doorgaans de aandelenkoers ondersteunt, zegt hij verder.

    In totaal ontving het bedrijf in het vierde kwartaal voor EUR710 miljoen aan nieuwe orders, exclusief orders voor EUV-systemen. Dit is een toename ten opzichte van de EUR514 miljoen een kwartaal eerder. Voor het eerste kwartaal van 2012 rekent ASML op een verdere toename.

    Goede vooruitzichten
  2. [verwijderd] 19 januari 2012 16:54
    werk zat,

    HUMIQ heeft een vacature voor Service Consultant MES in Gorinchem met opdrachtgevers in Midden-Nederland. Als een van de grootste technische software ontwikkelaars van Nederland is HUMIQ niet meer weg te denken uit de industriële automatisering. Voor een Service Consultant MES zijn er dan ook genoeg uitdagingen bij opdrachtgevers als SuikerUnie, DSM, Dunea en PWN
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links