Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

AamigoO wil uitstel publicatie jaarrekening

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
voda
0
AamigoO wil uitstel publicatie jaarrekening

Gepubliceerd op 1 jun 2011 om 18:52 | Views: 48

WILLEMSTAD (AFN) - Uitzendgroep AamigoO Group wil uitstel van de publicatie van de jaarrekening over 2010. De onderneming zal op een buitengewone aandeelhoudersvergadering met terugwerkende kracht toestemming vragen voor een verlenging van de publicatietermijn, zo meldde het bedrijf woensdag.

Begin mei rapporteerde AamigoO voorlopige jaarcijfers. ,,De analyse en verwerking van de juridische wijzigingen die AamigoO onderging, vergden meer tijd dan in eerste instantie werd aangenomen'', aldus de onderneming. Naar verwachting kan de definitieve jaarrekening pas op 27 juni worden gepubliceerd.

Aandeelhouders zullen op 15 juli aanstaande gevraagd worden AamigoO toestemming te geven de cijfers later te publiceren. Het bedrijf verwacht eind augustus een normale aandeelhoudersvergadering bijeen te roepen om de jaarstukken te bespreken en goed te keuren.

AamigoO werd eind december door een zogeheten reverse take-over overgenomen door European Development Capital Corporation (EDCC).
elschenk
0
De berichten van vandaag zullen het aandeel goed doen! Het mocht geen penny stock worden en zou boven de 10 euro moeten gaan acteren aldus P.P. de Vries, dus een reverssplits 1 op 8. Het aandeel staat nu onder de 5 euro, dus dat kan alleen maar omhoog, toch????
sting99
0
PERSBERICHT: AamigoO Group N.V. Persbericht: Trading Update 1ste kwartaal

7 juni 2011, 8:30 uur | DJ


Persbericht

Willemstad, Cura ao, 7 juni 2011

AamigoO Group NV: Trading Update 1(ste) kwartaal

AamigoO Group NV ("AamigoO") heeft over het eerste kwartaal van 2011 een netto omzet van euro 32,2 mln gerealiseerd. ebitDA over het eerste kwartaal kwam uit op euro 0,4 mln.

De bemiddeling en detachering van personeel ontwikkelde zich in de eerste maanden van 2011 voorspoedig met een toename van het aantal contracten. Ook de activiteiten voor nieuwe klanten, waaronder Nuon en ASR Verzekeringen, zijn in het eerste kwartaal goed van start gegaan.

In de eerste maanden van 2011 is veel aandacht besteed aan het verstevigen van het fundament van de AamigoO Group. AamigoO heeft met Value8 N.V. ("Value8") nadere afspraken gemaakt over de versterking van de financi le positie van AamigoO middels een converteerbare obligatielening ten bedrage van euro 1,5 mln.

In mei heeft AamigoO een overeenkomst gesloten met Avantus Employment Group B.V. ("Avantus"), de houdstermaatschappij van Corso B.V. ("Corso") en haar werkmaatschappijen, voor exclusieve besprekingen over de mogelijke volledige overname door AamigoO van Corso. De mogelijke combinatie met Corso past binnen AamigoO's ambitie om een leidende rol te spelen in de nationale en internationale markt van staffing services.

De online (bemiddelings-)activiteiten van AamigoO Group NV worden ontwikkeld vanuit het in 2011 opgerichte AamigoO.com. AamigoO.com is de verwezenlijking van het nieuwe flexwerken waar opdrachtgevers en werknemers elkaar via internet vinden en waar mutaties volledig digitaal worden verwerkt. De verwachting is dat het online payrollplatform medio 2011 ge ntroduceerd zal worden. In de tweede helft van 2011 zal ook de uitzendfunctie aan het platform worden toegevoegd.

Naast nationale invulling van het businessplan, middels middelgrote en grote ondernemingen, wordt tevens focus gelegd op internationale expansie van de uitzend- en payrolldienstverlening via corporates.

Alle cijfers in dit persbericht zijn gebaseerd op voorlopige, niet door de accountant gecontroleerde, gegevens en kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Over AamigoO Group N.V. AamigoO Group NV bestaat thans uit: Source + N.V. Source is sinds mei 1999 specialist op het gebied van het matchen van ZZP'ers, freelancers en professionals in dienst bij derden op aanvraag van haar cli nten, op diverse kennisgebieden als ICT, financi le en administratieve functies. Source is een 100% matchmaker. Daarnaast verzorgt Source, als broker, de gehele of een deel van de inhuuradministratie van haar opdrachtgevers, waarbij inhuurrisico's geminimaliseerd worden en 100% contract compliancy wordt gegarandeerd. Source is inmiddels maandelijks verantwoordelijk voor meer dan 1.200 professionals op diverse kennisgebieden.

AamigoO.com B.V. AamigoO.com is het nieuwe internetportaal dat werknemers en werkgevers bij elkaar brengt. Voor werknemers biedt AamigoO de mogelijkheid om zich in te schrijven voor full-time banen, parttime banen en opdrachten. Voor opdrachtgevers biedt AamigoO de mogelijkheid te zoeken in een database met fulltimers, parttimers en ZZP'ers. Vervolgens kan er voor worden gekozen de werknemer direct zelf in dienst te nemen of deze via AamigoO te gaan payrollen.


sting99
0
Van de cijfers wordt ik niet enthousiast,op een omzet van 32.2miljoen een winst van 0.4miljoen.Een winstmarge van 1% is wel heel weinig.


AamigoO Group NV ("AamigoO") heeft over het eerste kwartaal van 2011 een netto omzet van euro 32,2 mln gerealiseerd. ebitDA over het eerste kwartaal kwam uit op euro 0,4 mln.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

MOREFIELD GROUP Meer »

Koers 0,298   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 0,298   Volume 2.000
Hoog 0,298   Gem. Volume 1.794
16-okt-19 14:46
label premium

KOPEN OF VERKOPEN?

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Ontdek Premium