Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

EERSTE FORUMBERICHT

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
18 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Blacky51
0
Alhoewel dit aandeel nu nog speculatief is zal dit in de nabije toekomst minder speculatief zijn na de reverse-split (8 aandelen tegen 1) en de naamsverandering naar een groeiend uitzendbureau Aamigoo met een omzet tussen de 150 - 200 miljoen.
Geduld is hier op zijn plaats zeker na de sterke stijging en de winstnemingen wordt nu wederom een stijging ingezet. Medio februari zal er dagelijks gehandeld kunnen worden in het nieuwe aandeel met een groter aantal aandelen die in omloop zijn.

Succes en laten we de discussie en nieuwtjes hier op dit furum met elkaar delen.
Blacky51
0
Aamigoo gaat ICT-ers leveren aan ASR en Nuon
17 januari 2011, 12:04 uur | DJ
AMSTERDAM (Dow Jones)--Source Automation, een dochterbedrijf van uitzendgroep Aamigoo Group (EDCC.AE), heeft van ASR en Nuon twee grote opdrachten binnengehaald voor werven en plaatsen van externe ICT-specialisten, meldt Aamigoo maandag.

Energiebedrijf nv Nuon Energy heeft de werving van ICT-specialisten aanbesteed bij Source Contracting en bij een andere partij, IT Staffing. Het jaarcontract, dat deze maand van start gaat, kan drie maal met een jaar worden verlengd.

In 2010 huurde Nuon voor circa euro 30 mln extern ICT-personeel in.

Verzekeraar ASR Nederland nv sloot een driejarig contract met Source voor bemiddeling en detachering van ICT- en ander personeel, alsmede voor contractbeheer.

Aamigoo Group is het uitzendbedrijf dat begin dit jaar een beursnotering kreeg middels een omgekeerde overname van het lege beursfonds EDCC. Het uitzendbedrijf maakte in 2010 een operationele winst van ruim euro 2 mln op een omzet van circa euro 120 mln.
sting99
0
Ik zie nu pas wat het bedrijf Aamigo eigenlijk doet.
Het is gewoon een internetbedrijf dat via internet werknemer en bedrijf bij elkaar brengt.
Zo'n bedrijf kan inderdaad hard groeien ,volgens mij wil het juist het tradionele uitzendburo uitschakelen.

AMSTERDAM (AFN) - Uitzendgroep Aamigoo, sinds vorige week genoteerd aan de Amsterdamse beurs, heeft uitzender Source overgenomen. Dat maakte het bedrijf woensdag bekend.

Onder de naam Aamigoo Groep streeft het nieuwe bedrijf naar een omzet van 200 miljoen euro in 2014. Als er in de tussentijd grote acquisities worden gedaan, kan dat doel eerder worden gehaald. Afgelopen jaar boekte Source, naar verwachting, een omzet van 120 miljoen euro. De activiteiten van Aamigoo leverden vorig jaar nog geen noemenswaardige omzet op.

De meeste groei wordt verwacht van de internetactiviteiten van de nieuwe uitzendgroep, zei bestuursvoorzitter Peter Paul de Vries van grootaandeelhouder Value8 tegen het ANP. ,,Werknemers en zelfstandigen zoeken steeds meer via internet naar werk. Daar speelt Aamigoo op in'', aldus de voormalig voorman van de Vereniging voor Effectenbezitters. ,,We hebben hoge verwachtingen van het internetportaal van Aamigoo.''

Internetondernemers

Aamigoo is een activiteit van jonge ondernemers uit Utrecht, die tracht werkgevers en werkzoekenden online aan elkaar te koppelen. ,,Het zijn jonge maar zeer ervaren internetondernemers, die in staat moeten zijn het portaal tot een succes te maken'', aldus De Vries.

Door de overname van Source wordt Aamigoo actief in alle schakels van de uitzendbranche. Source houdt zich bezig met detachering, payrolling en contractbeheer. Het bedrijf bestaat ruim tien jaar en bedient klanten als IBM Nederland, Getronics Nederland, TAQA Energy en Maxeda Nederland.

Groei

Source heeft de crisis van de afgelopen jaren goed doorstaan, stelde De Vries. ,,Het is tegen de stroom in groter gegroeid. We zijn er trots op investeerder te zijn in een bedrijf dat groeikansen weet te realiseren en een enorme potentie heeft.''

Aamigoo kreeg eind 2010 een beursnotering door middel van een zogeheten omgekeerde overname. De activiteiten van het bedrijf zijn onderdeel geworden van EDCC, dat slechts een lege beurshuls was. In ruil daarvoor hebben de eigenaren van Aamigoo nieuwe aandelen EDCC gekregen.
sting99
0
Nieuws




Value8 NV
31,02 ( 08/02 )



Aandeelhoudersvergadering EDCC stemt in met voorstellen
09-02-2011 10:47:00
AMSTERDAM (Dow Jones)--De aandeelhoudersvergadering van European Development Capital Corporation (EDCC.AE) heeft op 8 februari 2011 ingestemd met alle geagendeerde voorstellen, aldus EDCC woensdag in een perbericht.

Dit betekent dat op korte termijn de statutenwijziging zal worden gepasseerd, waarmee voorzien wordt in een reverse split van de aandelen, waarbij 8 bestaande aandelen worden omgezet in 1 nieuw aandeel. Verder vindt er een naamswijziging plaats naar Aamigoo Group NV en worden er Aandelen A gecreeerd.

Daarna kan de geplande uitgifte van aandelen worden geeffectueerd.

Aamigoo is een zakelijk dienstverlener in de uitzendsector.

De timing van de naamswijziging naar Aamigoo Group NV en de reverse split zullen binnenkort in overleg met de 'listing agent' worden doorgevoerd.

Eind december 2010 werd bekend dat Aamigoo Group een notering op de beurs van Amsterdam krijgt via een omgekeerde overname van EDCC, een investeringsvehikel in handen van Value8 nv (VALUE.AE).

Het aandeel EDCC noteert woensdag rond 10.40 uur vlak op EUR1,09 zonder dat er handel in het aandeel heeft plaatsgevonden. Dit jaar staat het rendement op ruim 45%. Het driemaandsrendement ligt op ruim 263%.




sting99
0
Na de reserve split zou de winst per aandeel 0,04 per aandeel bedragen.
De koerswinst verhouding zou dan (1,14:0,04) 28 bedragen,het bedrijf moet dan flink groeien om deze k/w van 28 te rechtvaardigen.
sting99
0
de gegevens kloppen toch niet volgens mij,ik denk zelfs dat de koerswinst verhouding nog veel hoger ligt.
Ik zou ze zeker niet kopen.
[verwijderd]
0
quote:

sting99 schreef op 9 feb 2011 om 12:26:


de gegevens kloppen toch niet volgens mij,ik denk zelfs dat de koerswinst verhouding nog veel hoger ligt.
Ik zou ze zeker niet kopen.
wie weet hoeveel aandelen er zijn ?
sting99
0
In de koffiekamer is er een veel groter forum over "Eddc".
EDCC (European Development Capital Corp.) €

Misschien staat daar het aantal aandelen bij.
Blacky51
0
Persbericht voorbeurs

AMSTERDAM (Dow Jones)--Aamigoo Group nv, uitzendgroep van European Development Capital Corp. DCC (EDCC.AE), gaat een samenwerking aan met het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW), via zijn 100%-dochter Source Automation, aldus Aamigoo vrijdag voorbeurs in een persbericht.

Het gaat hier om de aanbesteding van de zogeheten 'Inhuur ICT, Realisatieopdrachten en Matchmaking' van OCW.

Source wordt verantwoordelijk voor het ter beschikking stellen van ICT-personeel aan het ministerie.

Source is sinds 1999 specialist op het gebied van het matchen van ZZP'ers, freelancers en professionals in dienst bij derden op aanvraag van cliënten, op diverse kennisgebieden als ICT, financiele en administratieve functies. Source is ook actief als broker en verzorgt de gehele of een deel van de inhuuradministratie van haar opdrachtgevers.

Aamigoo verwacht over 2010 een omzet van EUR120 miljoen en een operationele nettowinst van ruim EUR2 miljoen te behalen.

De naamswijziging van EDCC naar Aamigoo Group nv zal op korte termijn worden geëffectueerd.



Door Andre Sterk; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715201; andre.sterk@dowjones.com

nick85
0
Iets van 19.500.000 aandelen zijn er op dit moment. Na de Reverse split zullen dat er 19.500.000/8 zijn= 2.437.500 aandelen zijn.

Je kunt alle fondsen ook vinden op de website van euronext en dan rechtsboven het fonds invullen. Zo kun je alle statistieken zien.
nick85
0
Ik vind de prijs wel aardig hoog van deze aandelen, straks bijna 10 euro per stuk en dan moeten ze zich nog bewijzen. Maar ja wie weet...

Zou leuk zijn als deze reverse listing ook bij Dico lukt, heb daar nog wat uitstaan.
sting99
0
In de koffiekamer is ook een "Eddc" forum,veel groter dan dit forum en daar wordt gemeld het volgende:

Per 27 december 2010 stonden er 10,5 miljoen aandelen EDCC uit.
Na de uitgifte van 43,75 miljoen aandelen EDCC (9 miljoen gewone aandelen en 34,75 miljoen aandelen A) ten behoeve van de inbreng van de uitzendgroep zullen er 54,25 miljoen aandelen uitstaan. Na de voorgenomen reverse split – omzetting van 8 oude aandelen in 1 nieuw aandeel – komt dit overeen met 6,78 miljoen uitstaande aandelen.


Als je dit forum uit de koffiekamer makkelijk wilt benaderen dan zoek je het op in de koffiekamer en plaats je reactie.
Daarna staat dit forum bij je actieve discussies en is dus makkelijk bereikbaar.
[verwijderd]
0
bij een koers van 10 euro met 7 miljoen aandelen moet er dus 7 miljoen winst gemaakt worden voor een k/w van 10 ze maken 2 miljoen winst dus een k/w van boven de 30 !!!
Blacky51
0
sting99
0
Beursnotering Aamigoo vanaf 8 maart
Gepubliceerd op 1 mrt 2011 om 08:50 | Views: 131

Artikel Reacties Gerelateerde instrumenten Value8 16:30
€ 31,02 +0,72 (+2,38%)

•Beursnotering Aamigoo vanaf 8 maart
•AamiGoO krijgt order ministerie OCW
AMSTERDAM (AFN) - Uitzendonderneming Aamigoo wordt vanaf 8 maart onder de eigen naam genoteerd aan de beurs in Amsterdam. Het bedrijf meldde maandagavond dat het verzoek daarvoor is neergelegd bij beursbedrijf NYSE Euronext.

Aamigoo neemt de notering over van de lege beurshuls EDCC. Op maandag 7 maart wordt daarom nabeurs een 'reverse split' uitgevoerd, waarbij acht bestaande aandelen worden omgezet in één nieuw aandeel.

Na de eerder aangekondigde uitgifte van nieuwe aandelen Aamigoo zullen er twee aandeelhouders zijn met een belang van meer dan 30 procent. Dit zijn F5 Capital (voorheen DGC) met 38,2 procent van de aandelen en investeringsmaatschappij PJAO (33,2 procent). Voor beide investeerders geldt een aflopende lockup-periode, waarbij in de komende twee tot drie jaar minstens de helft van de belangen moet worden aangehouden.

Aamigoo maakte verder bekend dat het Peter Zwart, voormalig bestuurder van Van Lanschot Bankiers, voordraagt als lid van de raad van commissarissen. Bij goedkeuring op de buitengewone aandeelhoudersvergadering op 12 april voegt hij zich bij de huidige commissaris, voormalig Ernst & Young-CFO Mike Hartkoorn
sting99
0
Uit het Effect van de Veb(10 febr.)

Als belegger in uitzender AamigoO beschik je over weinig informatie. Het kan zinnig zijn om dan het gedrag van de verkopende partij te bestuderen.

‘De koers van EDCC loopt niet uit de pas met de fundamentele waardering van die aandelen', zo liet Peter Paul de Vries weten in een speciale aandeelhoudersvergadering van het beursfonds eerder deze week.

sting99
0
Koers is omgerekend 0,75 en dat lijkt me een stuk realistischer dan eerder hogere koersen.
Een koerswinstverhouding van 18 is nog wel veel maar als het een snelle groeier blijkt dan kan dat wel.
Toch wel raar ,gelijk na de omgekeerde splitsing dondert de koers naar beneden.
sting99
0
De koers heeft blijkbaar een steun gevonden op 5.50 á 6 euro.
Al een paar dagen geen handel omdat er verschil is tussen bied en laat .
18 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

MOREFIELD GROUP Meer »

Koers 0,290   Verschil -0,01 (-2,68%)
Laag 0,290   Volume 1.000
Hoog 0,290   Gem. Volume 1
14-okt-19 13:02
label premium

KOPEN OF VERKOPEN?

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Ontdek Premium