Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel UNILEVER PLC AEX:UNA.NL, GB00B10RZP78

  • 44,960 24 apr 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 44,830 - 45,280
  • 1.283.598 Gem. (3M) 1,4M

Unilever KW2 omzet, winst hoger; outlook ....

22 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 5 augustus 2010 16:19
    UPDATE: Unilever KW2 omzet, winst hoger; outlook voorzichtig


    (Update van eerder gepubliceerd artikel 'Unilever winst KW2 stijgt 39%, volumes +5,7%' om informatie, commentaar CEO, analisten en actuele koers toe te voegen.)



    Door Bart Koster

    Van DOW JONES NIEUWSDIENST



    AMSTERDAM (Dow Jones)--Unilever nv heeft in het tweede kwartaal van 2010 een hogere omzet en nettowinst geboekt en wist de volumes in de meeste regio's, maar niet in West-Europa, te verbeteren, maakt het levensmiddelenconcern donderdag bekend.

    De resultaten en vooruitzichten zijn grotendeels in lijn met verwachting van analisten.

    De aan aandeelhouders toe te wijzen nettowinst steeg ten opzichte van het tweede kwartaal van 2009 met 30% naar EUR1,06 miljard, conform de gemiddelde verwachting van veertien door Dow Jones Nieuwsdienst geraadpleegde analisten.

    De kwartaalomzet steeg 12,4% naar EUR11,75 miljard. De volumes stegen met 5,7%, tegen 7,6% in het eerste kwartaal. Unilever wist met name in de regio Azie Afrika meer te verkopen, hier stegen de volumes met 11,5%. In de Amerika's verkocht Unilever 5% meer, maar in West-Europa zag het levensmiddelenconcern het volume met 0,3% dalen.

    Het operationele resultaat steeg met 23% naar EUR1,63 miljard.

    Unilever heeft in het tweede kwartaal van 2010 een sterker dan verwachte volumegroei gerealiseerd, vindt Marco Gulpers van ING Research. De ING-analist ziet echter dat de prijzen in West-Europa door de sterke concurrentie en de stagnatie van consumentenvraag onder druk staan. Daarnaast hebben de marges vooral in Azie te lijden door acties van de concurrentie. ING hanteert een buy-advies bij een koersdoel van EUR27.

    Het tweede kwartaal van Unilever was zwakker dan Richard Withagen van SNS Securities had verwacht. De onderliggende omzetgroei van 3,6%, met hogere volumes maar lagere prijzen, lag onder de verwachting van de SNS-analist. In het eerste kwartaal bedroeg de onderliggende omzetgroei nog 4,1%. Met name de omzetontwikkeling in West-Europa en in iets mindere mate de Amerika's viel tegen. Ook de nettowinst was licht beneden zijn verwachting. De analist merkt wel op dat Unilever er dankzij promotieacties in slaagt marktaandeel te winnen. Hij houdt een accumulate-advies bij een koersdoel van EUR26,00.

    Chief executive officer Paul Polman merkt op dat Unilever "verbeterde marktaandelen in volumes in alle regio's heeft gerealiseerd."

    Polman blijft voorzichtig in de vooruitzichten voor de rest van 2010. "We blijven uitgaan van een trage economische groei, vooral in ontwikkelde markten waar het consumentenvertrouwen fragiel blijft. We verwachten niet dat de concurrentiedruk zal afnemen en prijsverhogingen zullen slechts beperkt mogelijk zijn, ondanks stijgende grondstofkosten in het tweede halfjaar", zegt hij. "We verwachten nog steeds een positieve onderliggende prijsgroei tegen het eind van het jaar", voegt hij toe.

    Unilever stelt met de onderliggende resultaten over het tweede kwartaal van 2010 enigszins teleur, vindt Jan Meijer van Theodoor Gilissen Bankiers. De onderliggende omzet en winstmarge liggen beneden zijn ramingen. Met name de cijfers voor West-Europa vallen hem tegen en hij vindt de geuite vooruitzichten voor de rest van het jaar heel voorzichtig. Meijer is wel positief over de sterke positieontwikkeling van Unilever in opkomende markten. Hij houdt een buy-advies bij een koersdoel van EUR27.

    Het aandeel Unilever staat donderdag omstreeks 11.10 uur 3,2% lager op EUR22,08, terwijl de AEX 0,2% hoger staat.



    - Door Bart Koster; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 5201; bart.koster@dowjones.com

    -0

  2. forum rang 10 voda 5 augustus 2010 16:20
    Respectabel kwartaal Unilever - Investec


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Unilever heeft een "respectabel" kwartaal achter de rug tegen de achtergrond van de sector waarin het acteert, stelt Martin Deboo van Investec. Nu de verkopen in Europa krimpen is er sprake van "toenemende tegenstellingen" tussen Unilevers prestaties in ontwikkelde en opkomende markten, zegt Deboo. Hij voegt toe dat Unilever nog steeds erg ondergewaardeerd is en hij herhaalt zijn buy-advies en een koersdoel van 2300p. Omstreeks 9.10 uur noteert het aandeel in Amsterdam 1,5% lager op EUR22,45, terwijl de AEX met 0,1% stijgt. (MKO)



    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

  3. forum rang 10 voda 5 augustus 2010 16:20
    Unilever volumegroei sterker dan verwacht - ING


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Unilever heeft in het tweede kwartaal van 2010 een sterker dan verwachte volumegroei gerealiseerd, vindt Marco Gulpers van ING Research. De ING-analist ziet dat de prijzen in West-Europa door de sterke concurrentie en de stagnatie van consumentenvraag onder druk staan. Daarentegen hebben de marges vooral in Azie te lijden door acties van de concurrentie. Gulpers is met name geinteresseerd of Unilever later op de dag concreet wil ingaan op verwachte ontwikkelingen voor de tweede helft van 2010. ING hanteert een buy-advies bij een koersdoel van EUR27. Het aandeel Unilever sloot woensdag op EUR22,80.(BTK)



    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

  4. forum rang 10 voda 5 augustus 2010 16:21
    Unilever KW2-cijfers zwakker dan verwacht - SNS


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Unilever heeft in het tweede kwartaal zwakker gepresteerd dan Richard Withagen van SNS Securities had verwacht. De onderliggende omzetgroei van 3,6%, met hogere volumes maar lagere prijzen, lag onder de verwachting van de SNS-analist. Met name de omzetontwikkeling in West-Europa en in iets mindere mate de Amerika's viel tegen. Ook de aan aandeelhouders toe te wijzen nettowinst van EUR1,06 miljard was licht beneden verwachting. De analist merkt wel op dat Unilever er dankzij promotieacties in slaagt marktaandeel te winnen. Hij houdt een accumulate-advies bij een koersdoel van EUR26,00. Omstreeks 10.00 uur noteert het aandeel 2,5% lager op EUR22,24 terwijl de AEX met 0,2% stijgt. (BTK)



    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

  5. forum rang 10 voda 5 augustus 2010 16:26
    Zeep wint het van soep bij Unilever
    5 augustus 2010, 16:09 | ANP
    AMSTERDAM (AFN) - Deodorants, tandpasta, crèmes en shampoos van onder meer Rexona, Vaseline en Dove hebben afgelopen kwartaal voor de eerste keer het meest bijgedragen aan de omzet van Unilever. Dat bleek donderdag bij de publicatie van de tweedekwartaalcijfers. De categorie 'persoonlijke verzorging' wordt steeds belangrijker voor het fusiebedrijf, ontstaan uit een Britse zeepmaker en een Nederlandse magarinefabrikant.

    Hoewel het merk Unox in Nederland altijd hoog eindigt in de top 10-lijsten van bekende merken, zijn de verzorgingsproducten van Unilever bezig aan een opmars. De artikelen waren in het afgelopen kwartaal goed voor inkomsten van 3,57 miljard euro, bijna een derde van de totale omzet (11,75 miljard euro). De categorie 'dressings en sauzen' met merken als Knorr, Blue Band en Unox is nagenoeg even groot. Daarnaast heeft Unilever nog twee productcategorieën: 'ijs en dranken' en 'huishoudmiddelen'. Bekende merken hier zijn respectievelijk Ben & Jerry's en Ola en Cif en Omo.

    Het belang van de verzorgingsproducten voor Unilever zal steeds groter worden. Het concern heeft 1,28 miljard euro over voor de persoonlijke verzorgingsproducten en wasmiddelenmerken van het Amerikaanse Sara Lee. Het gaat dan om producten van merken als Zwitsal, Sanex en Prodent en wasmiddelen als Biotex en Neutral. De merken die Unilever wil overnemen, haalden afgelopen jaar een omzet van 750 miljoen euro.

    Groen licht

    De overname zal naar verwachting aan het einde van dit jaar worden afgerond. Unilever wacht nog op groen licht van de Europese Commissie, die onderzoek doet naar mogelijke concurrentiebeperkingen. Zo kan Unilever in één klap marktleider worden in douche- en badproducten in onder meer Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

    Analist Richard Withagen van SNS Securities ziet geen beren op de weg voor Unilever. ,,Misschien moeten ze wat meer merken afstoten dan ze hadden verwacht, maar ik verwacht geen problemen.''

    Persoonlijke verzorging

    Bij 'persoonlijke verzorging' steeg de onderliggende omzet (de inkomsten zonder effecten van wisselkoersen en aan- of verkopen van onderdelen) met 7,8 procent. Bij alle andere categorieën was de stijging veel minder groot. Ook in het eerste kwartaal van dit jaar (plus 7,9 procent) en het laatste kwartaal van vorig jaar (plus 6,5 procent) was deze categorie een uitblinker en was de onderliggende omzetgroei het hoogste in vergelijking met de andere categorieën.

    Innovaties, zoals haarreparatieproducten en speciale deodorants, hebben hieraan bijgedragen. Vooral in Azië kochten consumenten de producten van Unilever. Zo werd in Indonesië een nieuw zeepmerk (Citra) geïntroduceerd en deden de artikelen van Rexona het goed in Japan.

    Unilever heeft twaalf zogeheten 'billion euro brands' waaronder Lipton, Lux, Becel , Dove, Omo, Blue Band en Knorr. Deze merken zijn jaarlijks goed voor een omzet van 1 miljard euro of meer. De 25 topmerken van het concern nemen 70 procent van de totale inkomsten voor hun rekening. In totaal hangen onder de paraplu van Unilever ongeveer vierhonderd merken.
  6. forum rang 10 voda 5 augustus 2010 16:41
    'Geen korte termijn prikkels voor Unilever'
    5 augustus 2010, 16:36 | ANP
    AMSTERDAM (AFN) - Er zijn geen prikkels voor de korte termijn om het aandeel Unilever aan te jagen, aldus analisten Marco Gulpers en Gerard Rijk van ING.

    De twee verlaagden daarom donderdag in reactie op de publicatie van de tweedekwartaalcijfers door het concern het beleggingsadvies naar 'hold', terwijl ze eerder een koopadvies hanteerden. Het koersdoel wordt verlaagd naar 24 euro van 27 euro. De twee analisten verwachten meerdere adviesverlagingen.

    ,,De vooruitzichten voor de tweede helft zijn somberder dan van te voren verwacht'', aldus de analisten in een rapport. Ze wijzen op de stijgende kosten voor grondstoffen, de hogere uitgaven aan reclames en promoties en de niet-afnemende concurrentiedruk.

    Het aandeel noteerde om 16.30 uur 4,9 procent lager op 21,70 euro. De AEX-index verloor tegelijkertijd 0,5 procent.
  7. [verwijderd] 6 augustus 2010 00:16
    6-8-2010

    AMSTERDAM - Voor de dagelijkse boodschappen moet fors meer worden betaald. De prijzen van onder meer koffie, vlees en koek zijn de afgelopen tijd al flink opgelopen en het einde is nog lang niet in zicht.

    Suiker, fruit, soja en graansoorten worden steeds duurder. Deze grondstoffen worden gebruikt in allerhande producten. Suiker is een niet te missen ingrediënt in bijvoorbeeld koekjes en zuiveldranken. Tarwe is onder meer nodig om brood te bakken en gerst om bier te brouwen. Ontbijt, lunch en avondeten nemen zo flink in prijs toe. De kans is groot dat ook een biertje duurder wordt.

    Koffie

    De prijs van de populaire arabicabonen waarvan koffie wordt gemaakt, bevindt zich op het hoogste punt sinds twaalf jaar. Voor onder meer Douwe Egberts reden om de prijs van een pondspak met 30 cent te verhogen.

    Al die prijsverhogingen zijn een forse aanslag op de portemonnee van de Nederlandse consument. In ons land stijgen de lonen dit jaar niet of nauwelijks, terwijl het dagelijks leven wel met de dag duurder wordt. Met een salaris kan dus minder worden gekocht.

    Dat is weer slecht voor de economie. Die heeft juist baat bij een consument die veel te besteden heeft. Een van de oorzaken van de prijsverhogingen is het extreme weer in grote delen van Europa. Andere oorzaak is de toegenomen welvaart in het buitenland, waardoor daar de vraag naar luxegoederen is toegenomen. Door het lagere aanbod en de hogere vraag, neemt de prijs toe. Ook de graanprijs is in geen tijden zo hoog geweest als nu.

    bron telegraaf.
  8. staalfreak2 7 augustus 2010 12:08
    www.unilever.com/images/ir_dividend-p...

    Unilever intends to move to quarterly dividends in 2010
    Unilever’s policy is to seek to pay an attractive, sustainable and growing dividend to shareholders.
    We propose to change to a simpler and more transparent dividend practice for the Unilever group.
    These changes will result in more frequent dividend payments to shareholders, and better align the
    payments with the cash flow generation of the business.
    The proposed changes will simplify the dividend mechanics:
    - There will be one dividend calendar for all listings in Amsterdam, London and New York,
    with four quarterly dividend payments to shareholders per calendar year.
    - Each quarterly dividend will be announced with the quarterly results, with payment dates in
    March, June, September and December respectively.
    - All dividends will be determined in Euros, which is our reporting currency.
    - The Euro dividend amount will be converted into equivalent Sterling and US Dollar amounts
    using the spot rates of exchange two days before the announcement date.
    The planned dividend calendar for 2009 and 2010 will be as follows:
    Announcement Date Ex-Dividend Date Record Date Payment Date
    Calendar Year 2009
    Final dividend – for 2008
    - NV shares listed in Amsterdam 5-Feb-09 18-May-09 20-May-09 18-Jun-09
    - PLC shares listed in London 5-Feb-09 20-May-09 22-May-09 18-Jun-09
    - NV shares listed in New York 5-Feb-09 18-May-09 20-May-09 18-Jun-09
    - PLC ADR's listed in New York 5-Feb-09 20-May-09 22-May-09 18-Jun-09
    Interim dividend – for 2009 5-Nov-09 18-Nov-09 20-Nov-09 16-Dec-09
    Calendar Year 2010
    Quarterly dividend – for Q4 2009 4-Feb-10 10-Feb-10 12-Feb-10 17-Mar-10
    Quarterly dividend – for Q1 2010 6-May-10 12-May-10 14-May-10 16-Jun-10
    Quarterly dividend – for Q2 2010 5-Aug-10 11-Aug-10 13-Aug-10 15-Sep-10
    Quarterly dividend – for Q3 2010 4-Nov-10 10-Nov-10 12-Nov-10 15-Dec-10
    The required changes to the Equalisation Agreement and the NV Articles of Association will be
    tabled at the Annual General Meetings in May 2009.
    If approved the new exchange rate convention will become effective immediately after the AGM’s.
    Accordingly the 2009 interim dividend will be determined in Euros and subsequently converted into
    equivalent Sterling and US Dollar amounts using spot rates of exchange on 3rd November 2009. It is
    our intention to set the 2009 interim Euro dividend to at least 35% of the 2008 total Euro dividend.
    The new quarterly dividend calendar will become effective from 1st January 2010.
  9. staalfreak2 7 augustus 2010 12:17
    quote:

    Basta schreef:

    Heb ik het juist dat Unilever ex-dividend noteert a.s. woensdag (11-08-2010). Het betreft hier een interim dividend van 0,208 eurocent.

    Dank voor reactie, Basta
    www.unilever.com/investorrelations/sh...

    NV share dividend history
    Dividend information

    Dividend period Dividend per ordinary share Payment date
    Q2 2010 €0.2080 15 September 2010
    Ex-dividend date:
    11 August 2010
    Record date:
    13 August 2010


    Q1 2010 €0.2080 16 June 2010
    Q4 2009 €0.1950 17 March 2010
  10. [verwijderd] 9 augustus 2010 06:35
    quote:

    Ignatius schreef:

    Maandag even het verlies goedmaken.
    Zou goed kunnen dat we weer gaan uppen na 2 zinloze dumpdagen.
    Zal ws wel met bescheiden snelheid zijn.
    Zo slecht waren de cijfers helemaal niet vorige week.
    Maar t is tegenwoordig mode om gelijk mee te dumpen als een grote jongen dat in zijn hoofd krijgt.
    Mogelijk krijgen we nog even wat dividend instappers dat kan volgens mij tot dinsdagavond.

  11. staalfreak2 9 augustus 2010 08:21
    Door Bart Koster

    Van DOW JONES NIEUWSDIENST



    AMSTERDAM (Dow Jones)--Nutreco nv heeft op dit moment nog geen last van de hoge graanprijzen, maar zal deze direct gaan doorberekenen aan de klant als de prijzen hoog blijven, zegt het bedrijf vrijdag tegen Dow Jones Nieuwsdienst.

    Andere bedrijven in de voedingssector zeggen ook nog geen last van de hoge prijzen te hebben, maar zullen wisselend reageren op blijvend hoge grondstofprijzen. De prijzen van granen als gerst en tarwe zijn vanwege bestaande of dreigende tekorten de afgelopen vier weken 50% tot 70% opgelopen, meldt het Productschap Akkerbouw.

    "Op dit moment merken we nog niks van de hoge graanprijzen, omdat de prijzen in onze contracten voor 3 tot 4 maanden vastliggen", zegt financieel directeur Cees van Rijn van Nutreco. "Maar als de hoge prijzen structureel worden, moeten we dat vanwege de smalle marges in onze branche 1-op-1 gaan doorberekenen aan de afnemers", aldus de CFO van het diervoederbedrijf.

    Hij geeft aan dat Nutreco jaarlijks "enkele honderden miljoenen euro's" uitgeeft aan de inkoop van graan; met name voor de mengvoerdivisie met een jaaromzet van ongeveer EUR1 miljard.

    We hebben bij de grondstofprijsverhogingen door graanschaarste in 2007 en 2008 gezien dat dit bij ons kan leiden tot prijsverhogingen voor onze klanten van 20% tot 25%", zegt Van Rijn.

    Analist Jan Meijer van Theodoor Gilissen Bankiers zegt dat het effect voor productiebedrijven als Nutreco en CSM nv veel groter is dan voor voedingretailers als Koninklijke Ahold nv, waarvoor hij de effecten "beperkt" inschat.

    Een woordvoerster van Albert Heijn bevestigt dat de supermarktketen veelal inkoopcontracten heeft met vaste prijzen tot een jaar. "Maar mochten we wel geconfronteerd worden met oplopende inkoopprijzen, dan zal de concurrentie mede bepalend zijn voor ons prijsbeleid naar de consument", zegt ze. "We zitten qua prijsniveau in het midden van de bandbreedte tussen de concurrenten en dat willen we handhaven", zegt ze. Ze wil niet zeggen hoeveel Albert Heijn per jaar uitgeeft aan de inkoop van granen en andere grondstoffen.

    Unilever nv zegt dat de verhoging van de graanprijzen geen grote gevolgen voor het levensmiddelenconcern heeft. "Op onze totale inkoop van grondstoffen van grofweg EUR14 miljard per jaar maakt graan maar een relatief klein onderdeel uit en graan staat niet op onze toplijst van commodities, waar bijvoorbeeld palmolie, soja, tomaten, bonen en thee wel op staan", meldt een woordvoerder. "Een prijsverhoging van granen heeft dan ook geen 'materiele impact' op de totale inkoopkosten", zegt hij.

    Ook Koninklijke Wessanen nv verhoogt de prijzen nog niet en een woordvoerder zegt dat granen slechts een "zeer beperkt aandeel van het totaal" uitmaken bij de inkoop van grondstoffen voor de biologische voedingsmiddelen.

    Heineken nv en CSM willen in de aanloop naar de publicatie van de halfjaarresultaten geen cijfers geven, maar geven wel aan voor de korte termijn weinig effect te verwachten vanwege in termijncontracten vastgelegde inkoopprijzen.

    De koersen van fondsen in de voedingssector als Heineken, Unilever en CSM sloten vrijdagmiddag fors in de min als gevolg van het "grondstoffensentiment", zegt Robert Jan Vos van ABN Amro Investment Research.

    De analist denkt dat beleggers in deze fondsen worden afgeschrikt door de hoge prijzen voor granen en andere voedselgrondstoffen, in de veronderstelling dat die verhogingen niet op korte termijn teniet zullen worden gedaan.

    Hij vindt een koersdaling op basis daarvan begrijpelijk, maar noemt de huidige koersreactie "extreem". Vrijdagmiddag sloot Heineken 3,5% lager op EUR33,92, Unilever 2,8% lager op EUR21,07, CSM 3,8% lager op EUR20,56 en Nutreco 0,9% lager op EUR48,02. Wessanen sloot 0,1% hoger op EUR2,81.



    - Door Bart Koster; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 5201; bart.koster@dowjones.com



    (END) Dow Jones Newswires

    August 09, 2010 00:59 ET (04:59 GMT)

    Copyright (c) 2010 Dow Jones & Company, Inc.

    *Alex is niet aansprakelijk voor informatie verschaft door derden

  12. staalfreak2 9 augustus 2010 08:22
    Deze paragrafen hebben betrekking op Unilever:

    Unilever nv zegt dat de verhoging van de graanprijzen geen grote gevolgen voor het levensmiddelenconcern heeft. "Op onze totale inkoop van grondstoffen van grofweg EUR14 miljard per jaar maakt graan maar een relatief klein onderdeel uit en graan staat niet op onze toplijst van commodities, waar bijvoorbeeld palmolie, soja, tomaten, bonen en thee wel op staan", meldt een woordvoerder. "Een prijsverhoging van granen heeft dan ook geen 'materiele impact' op de totale inkoopkosten", zegt hij.

    De koersen van fondsen in de voedingssector als Heineken, Unilever en CSM sloten vrijdagmiddag fors in de min als gevolg van het "grondstoffensentiment", zegt Robert Jan Vos van ABN Amro Investment Research.

    Hij vindt een koersdaling op basis daarvan begrijpelijk, maar noemt de huidige koersreactie "extreem". Vrijdagmiddag sloot Heineken 3,5% lager op EUR33,92, Unilever 2,8% lager op EUR21,07, CSM 3,8% lager op EUR20,56 en Nutreco 0,9% lager op EUR48,02. Wessanen sloot 0,1% hoger op EUR2,81.
  13. forum rang 7 handyman6 10 augustus 2010 09:30
    quote:

    roadrunner 300 schreef:

    [quote=Ignatius]
    Maandag even het verlies goedmaken.
    [/quote]Zou goed kunnen dat we weer gaan uppen na 2 zinloze dumpdagen.
    Zal ws wel met bescheiden snelheid zijn.
    Zo slecht waren de cijfers helemaal niet vorige week.
    Maar t is tegenwoordig mode om gelijk mee te dumpen als een grote jongen dat in zijn hoofd krijgt.
    Mogelijk krijgen we nog even wat dividend instappers dat kan volgens mij tot dinsdagavond.


    volgens de iex is het vandaag ,di. ex-dag..is me wat!
  14. [verwijderd] 10 augustus 2010 10:05
    Vandaag zullen ze nog die 20,8 centen proberen te cashen voor morgen.....

    En als die FED 'positief' sneeuw heeft dan morgen dividend dubbel terug?

    Groeten en Sterkte.

    quote:

    handyman6 schreef:

    [quote=roadrunner 300]
    [quote=Ignatius]
    Maandag even het verlies goedmaken.
    [/quote]Zou goed kunnen dat we weer gaan uppen na 2 zinloze dumpdagen.
    Zal ws wel met bescheiden snelheid zijn.
    Zo slecht waren de cijfers helemaal niet vorige week.
    Maar t is tegenwoordig mode om gelijk mee te dumpen als een grote jongen dat in zijn hoofd krijgt.
    Mogelijk krijgen we nog even wat dividend instappers dat kan volgens mij tot dinsdagavond.


    [/quote]volgens de iex is het vandaag ,di. ex-dag..is me wat!
22 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

De kogel is door de kerk bij Unilever

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links