Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Vermogensbeheerders,met positieve ervaringen

14 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 haas 6 november 2009 14:38
    Draadje,waarin u positieve ervaringen,berichten kunt plaatsten die u hebt gehad met VermogensBeheerders(VB)in Nederland,Belgie,Frankrijk,Duitsland en Engeland.

    Korte toelichting:
    0.Ingegeven door de ervaring dat negative berichten "autoamtisch "komen.
    1.Ingegeven door het vertrek van Peter Brandts
    2.Negatieve ervaringen met Vermogensbeheerders vinden in de KK meestal wel snel hun weg onder de noemer "fraud" Of vebijzonderde draadjes m.b.t. 'n Vermogensbeheerder.
  2. forum rang 6 marique 6 november 2009 17:33
    Klanten van vermogensbeheerders willen rustig slapen. Die vind je echt niet tussen die zenuwlijers hier op IEX.
    En de beleggers die een duur lesje geleerd hebben bij de vermogensbeleggers zijn helemal voorgoed genezen van alles wat met beleggen te maken heeft.
    Die vind je hier dus ook niet.
  3. forum rang 6 haas 6 november 2009 22:30
    quote:

    Sylvia 11 schreef:

    Dat zal hier druk worden, Haas;-) en dat bedoel ik enigszins sarcastisch...
    Onderstaand het feestje.......men kwam belegginsprodukten tekort om iedereen te benoemen.....?:)

    Michel Klaster, ...directeur van Paerel Vermogensbeheer...., is tot beste beleggingsexpert uitgeroepen tijdens de uitreiking van de Gouden Stieren 2009 op donderdagavond.

    Technisch analist Royce Tostrams is door particuliere en professionele beleggers verkozen tot....beursidool.... van dit jaar.

    Verrassing
    De keuze van de vakjury voor Michel Klaster was een verrassing, omdat hij het moest opnemen tegen gevestigde namen als Corné van Zeijl en Kees de Kort. De jury stelde dat hij een 'breed geörienteerde' visie op de aandelenmarkten heeft.

    Nog belangrijker vond de jury dat Klaster 'niet bang is om zijn mening te wijzigen wanneer de wereld om hem heen verandert'.

    De Gouden Stier is een initiatief van Belegger.nl. en vond plaats in de Posthoornkerk in Amsterdam.

    De vakjury bestond uit....oud-minister Willem Vermeend..., hoogleraar Corporate Finance... Jaap..... Koelewijn, RTLZ-beurscommentator Jacob Schoenmaker en FD-journalist Frits Conijn. De juryleden bogen zich over vier categorieën: Fondsmanager, Fondsenhuis, Beleggingsfonds en Beleggingsexpert.

    Beste fondsmanager
    Edouard Carmignac, oprichter van Franse fondsenboutique Carmignac Gestion, werd door de jury unaniem verkozen tot beste Fondsmanager. Dat de Fransman met zijn eigen fonds Carmignac Patrimoine een hoog rendement wist neer te zetten in lastige tijden was van grote invloed op deze beslissing........>>>>>>>leesverder>>>>>>>>>

    www.fondsnieuws.nl/nieuws/headlines/a...
  4. forum rang 6 haas 8 november 2009 17:07
    quote:

    schreef:

    Michel Klaster, ...directeur van Paerel Vermogensbeheer...., is tot beste beleggingsexpert uitgeroepen tijdens de uitreiking van de Gouden Stieren 2009 op donderdagavond.[/quote]

    Op de site van Paerel Vermogensbeheer wordt het produkt aangeboden :
    "Paerel 100 % garantiecertificaat "

    daarin wordt voorwat betreft de kwaliteit van haar produkt verwezen naar IEX-keurmerk.........

    [quote]
    Het Paerel 100% Garantiecertificaat is door het "IEX keurmerk" beoordeeld met een 8.1. Na een zorgvuldige analyse van het product is de conclusie van zelfstandig beleggingsadviseur Marcel Tak als volgt samengevat:

    IEX keurmerk Cijfer Marcel Tak Benchmark Weging
    A. Rendementperspectief...7......6.8.........60%
    B. Transparantie.........10..... 6.7.........25%
    C. Originaliteit..........7......7.1..........5%
    D. Informatie & nazorg...10......6.4.........10%
    Totaal..................8.1......6.4........100%
    Nu zijn die Gouden Stier feestjes ,imo,zoiets van old netwerk boys/women,etc. maar is hier sprake van inteelt ?:)IEX keurmerk........

    Las ook over mevrouw Martine Hafkamp(Verm.Beheer). Is ook zo'n ster volgens de Gouden Stier Club:).
    Maar tussen 7-2008 en 1-1-2009 presteerde ze het om 6 publieke koopaanbevelingen te doen in haar colums,die na enkele mnd zwaar in de verlies stonden.(Bijv. GE kopen op $30 in Juli 2008,etc.etc.)Martine verdween na die 6 publicaties ook ineens van het toneel:)
  5. [verwijderd] 8 november 2009 18:46
    quote:

    haas schreef:

    quote:
    Michel Klaster, ...directeur van Paerel Vermogensbeheer...., is tot beste beleggingsexpert uitgeroepen tijdens de uitreiking van de Gouden Stieren 2009 op donderdagavond.
    Op de site van Paerel Vermogensbeheer wordt het produkt aangeboden :
    "Paerel 100 % garantiecertificaat "
    Paerel Vermogensbeheer is wel een van de (zeer) weinige vermogensbeheerders die hun (model)resultaten op hun website publiceert.

    Of je als klant met een defensief profiel er blij van wordt is een tweede, maar ... in ieder geval transparant.
  6. forum rang 6 haas 5 maart 2010 08:56
    International Assets in handen Antaurus door Bernard Vogelsang
    AMSTERDAM - International Assets, één van de vijf grootste zelfstandige vermogensbeheerders van ons land, wordt overgenomen. Directeur Theo Hagethorn verkoopt de vermogensbeheerder uit Baarn aan de eigenaren van beleggingsfonds Antaurus.
  7. bertje1 10 maart 2019 16:13
    Antaurus laat op de presentaties (ook bij harrie Mens) het verschil zien tussen hun prestaties en die van de AEX. Ze nemen het herbelegd dividend ed niet mee, en tonen dus geen rendement dat je op aandelen in de AEX behaald. Dit geeft een verkeerd beeld. Tijdens een presentatie geeft het eigen personeel aan dat dit inderdaad wel eerlijker is en zo zou moeten zijn. Ze blijven echter de andere grafiek tonen, wat echt niet zou moeten.
  8. forum rang 10 DeZwarteRidder 10 maart 2019 18:57
    De hoge kosten en het teleurstellende rendement bij Private Banking
    Datum
    04 maart 2019

    Vermogensbeheerders beconcurreren elkaar fel om de gunst van welgestelde particulieren. Echt onderscheidend zijn de private banks alleen op details, blijkt uit onderzoek door de VEB. Het aanbod verschilt niet veel, resultaten houden niet over en de kosten zijn over de hele linie hoog.

    Private banks hebben gemeen dat zij individueel vermogensbeheer, individueel beleggingsadvies en zelfstandig beleggen aanbieden. Daarnaast worden in veel gevallen diensten geboden als nalatenschapsplanning (estate planning), bedrijfsoverdracht, fiscale planning, begeleiden van de (jonge) generatie die het vermogen moet gaan overnemen, filantropiebegeleiding en begeleiding in het aanleggen van een kunstcollectie.

    Om in aanmerking te komen voor al dit moois zullen particulieren een substantieel vermogen mee moeten brengen. Lange tijd was 1 miljoen euro aan vrij beschikbaar (familie-)vermogen nodig om binnen te komen bij een private bank. De felle concurrentiestrijd heeft ervoor gezorgd dat klanten met een vermogen van een half miljoen euro ook al worden toegelaten.

    De VEB vergeleek een achttal Nederlandse aanbieders van private banking: ABN Amro, Triodos, ING Bank, Rabobank, Van Lanschot, InsingerGilissen, bank Ten Cate & Cie en Hof Hoorneman bankiers. Om een vergelijking mogelijk te maken werd vooral gekeken naar de prestaties op het gebied van vermogensbeheer en financiële planning, de twee elementen die in ieder geval onderdeel moeten zijn van het private banking-concept.

    Het financieel plan, eventueel met een geïntegreerd estate plan (vermogensoverdracht), zou de basis moeten zijn voor alle dienstverlening bij een private bank. Hierin wordt de gehele huidige vermogenspositie van een klant in kaart gebracht. Op basis daarvan worden het gewenste huidige uitgavenpatroon en de toekomstige specifieke doelstellingen geïnventariseerd, waarna in kaart gebracht wordt of de doelstellingen haalbaar zijn en hoe beleggen hierbij een rol kan spelen.

    Van het door private bankers zo omstandig beleden geloof in een persoonlijke benadering komt in het beleggingsbeleid weinig terecht, zo blijkt. Een portefeuille wordt niet individueel samengesteld op basis van maatwerk, maar op basis van een aantal risicoprofielen. Voor ieder risicoprofiel ligt een standaardportefeuille op de plank, waarbij klanten uitsluitend de keuze wordt geboden tussen diverse mandaten zoals duurzaam, fondsen, individuele lijnen of een combinatie hiervan. Individueel maatwerk in vermogensbeheer is nog wel mogelijk maar is in de regel pas beschikbaar vanaf een substantieel hoger vermogen.

    Het volledige onderzoek naar Private Banking uit Effect 3 is voor leden van de VEB (ook) hier te lezen.

    Effect, het magazine van de VEB, staat iedere maand bol van beleggingsnieuws en analyses. Heeft u nog geen abonnement op Effect? Word voor slechts 75 euro per jaar lid van de VEB, dan ontvangt u Effect iedere maand gratis.
  9. forum rang 7 leek2018 10 maart 2019 21:04
    quote:

    bertje1 schreef op 10 maart 2019 16:13:

    Antaurus laat op de presentaties (ook bij harrie Mens) het verschil zien tussen hun prestaties en die van de AEX. Ze nemen het herbelegd dividend ed niet mee, en tonen dus geen rendement dat je op aandelen in de AEX behaald. Dit geeft een verkeerd beeld. Tijdens een presentatie geeft het eigen personeel aan dat dit inderdaad wel eerlijker is en zo zou moeten zijn. Ze blijven echter de andere grafiek tonen, wat echt niet zou moeten.
    Trouwens ik vind de vergelijking met eigen prestaties en de AEX zo ie zot. Als vermogensbeheerder moet je zo ie zo beter presteren.
    Een vermogensbeheerder kan dagelijks verkopen en kopen. De AEX wordt 1 keer per jaar bijgesteld.
14 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,36 +0,00%
EUR/USD 1,0645 -0,25%
FTSE 100 7.877,05 +0,37%
Germany40^ 17.759,20 -0,06%
Gold spot 2.379,66 +0,79%
NY-Nasdaq Composite 15.683,37 -1,15%

Stijgers

VIVORY...
+11,51%
JUST E...
+5,71%
Air Fr...
+4,18%
FASTNED
+3,00%
RANDST...
+2,65%

Dalers

Pharming
-9,63%
ASMI
-6,10%
Avantium
-6,01%
PostNL
-5,84%
TomTom
-3,31%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links