Login
 
Wachtwoord vergeten?

Wat houdt IEX Premium voor u als belegger in?

Sinds begin juli 2017 zijn we gestart met het IEX Premium voor beleggers. Bij IEX Premium speurt een team van deskundige beursexperts onder leiding van Nico Inberg (fundamentele analyses) en Royce Tostrams (technische analyses) dagelijks naar beleggingskansen op de financiële markten. IEX Premium geeft u als belegger de middelen voor de beste beleggingsbeslissingen.

We voorzien u regelmatig van kooptips: deze ontvangt u per mail zodat u meteen actie kunt ondernemen. Daarnaast krijgt u dagelijks analyses en updates over een breed palet van aandelen, nationaal en internationaal.

Onze leden van het eerste uur die onze kooptips volgden, scoorden gemiddeld in drie maanden tijd een rendement van boven de 10% met de tot dusver gegeven kooptips. Zelf ook profiteren van IEX Premium? U kunt voor €14,95 per maand Premium-lid worden.

IK WIL STARTEN MET PREMIUM

Wat krijgt u met IEX Premium?

 • Op beursdagen vanaf 07:00 uitgebreide aandelenanalyses.
 • Naast fundamentele analyses nu ook technische analyses.
 • Toegang tot de IEX Beleggingsportefeuille en de Watchlist 2018.
 • Exclusieve kooptips in uw mail.
 • Voorbeurs vanaf 07:00 uur korte, snelle updates bij kwartaalcijfers en nieuws.
 • Om het weekend het IEX Magazine op de mat.
 • Toegang tot de Aandelenselector en de Dividendkalender.

Onze fundamentele mening* over de aandelen op de Amsterdamse beurs


*Deze aantallen zijn gebaseerd op de resultaten van de Aandelenselector van 02-07-2018.

De analyses, adviezen en updates

Dagelijks geven wij u op het Adviezenoverzicht nieuwe analyses, adviezen en updates van een breed palet aan Nederlandse en internationale aandelen. Ga direct naar het Adviezenoverzicht.

De artikelen in het Adviezenoverzicht zijn onderverdeeld in:

 • Updates: voorbeurs al korte, snelle updates naar aanleiding van nieuwsberichten, events of cijfers.
 • Fundamentele en technische analyses: langere, goed onderbouwde analyses.
 • Tips: concrete kooptips waarop u meteen actie kunt ondernemen.

Ieder aandeel krijgt een rating: Koop, Positief, Neutraal, Negatief en Verkoop. Onderstaand de uitleg:

 • KOPEN
  Dit aandeel is op dit moment en tegen deze koers koopwaardig.
 • POSITIEF
  Goed aandeel, maar we wachten op een goed koopmoment. Staat op de watchlist.
 • NEUTRAAL
  Niet positief, niet negatief. Aandeel is redelijk geprijsd. Geen koop, maar wie het heeft kan het aanhouden.
 • NEGATIEF
  We zijn negatief over dit aandeel, maar wachten op een goed verkoopmoment. Rustig afbouwen.
 • VERKOPEN
  Dit aandeel willen we niet in portefeuille hebben. Nu verkopen.

De IEX Beleggersdesk duidt voorbeurs al de kwartaalcijfers van bedrijven zodat u om 09:00 weet of u actie moet ondernemen of niet. Geen headlines van persbureaus of communicatiebureaus, maar een echte onafhankelijke kijk op de cijfers, dat is wat u van ons kunt verwachten.

Nieuw: IEX Portefeuille

De daad bij het woord. De IEX Beleggersdesk publiceert niet alleen analyses, maar laat u ook zien hoe ze die in de praktijk opvolging geven, in de vorm van een gloednieuwe modelportefeuille, die op dagelijkse basis wordt beheerd. De IEX Portefeuille bestaat uit beleggingen met echt geld. Als Premium-lid ontvangt u alle belangrijke updates over deze portefeuille.

Kooptip email voorbeeld

Kooptips direct in uw mailbox

Alerts wanneer actie vereist is! Kooptips direct in uw mailbox en sinds kort ook via de IEX WhatsApp-service. Wanneer wij kansen zien stellen we u meteen op de hoogte. Een uitgebreide uitleg en onderbouwing vindt u vervolgens online.

De kooptips tot dusver leverden de leden een gemiddeld rendement op van meer dan 10%. Meer weten over de rendementen van onze Premium kooptips? Bekijk alle rendementen.

IEX Magazine voorbeeld

IEX Magazine

Tweewekelijks vindt u het vernieuwde IEX Magazine op uw deurmat. Met interviews, rubrieken, een katern met kerncijfers en natuurlijk een overzicht van de laatste updates en aandelenanalyses. Voor de echte liefhebber een musthave, maar ook gewoon leuk om te lezen. Bekijk een voorbeeld

Dividendoverzicht tabel voorbeeld

Aandelenselector

Snel op zoek naar de rating van een willekeurig aandeel of uw eigen ranking maken op basis van cijfers en sectoren? Gebruik onze Aandelenselector om snel de laatste informatie te krijgen en te rangschikken:

Dividendoverzicht tabel voorbeeld

Dividendkalender

Handig om te weten en om terug te zoeken: hoeveel dividend krijgt u dit jaar en wat betaalden uw aandelen in de afgelopen jaren? Een compleet overzicht van alle dividenden van de aandelen uit ons aandelenoverzicht:

De IEX Beleggersdesk

De IEX Beleggersdesk bestaat uit een ervaren team van beursexperts die gezamenlijk al tientallen jaren meedraaien op de beurs en de kneepjes van het vak kennen. Onder leiding van Nico Inberg volgen zij de financiële markten op de voet en leveren u dagelijks fundamentele analyse. Het team van Royce Tostrams verzorgt de technische analyse voor IEX Premium.

TOEGANG TOT DEZE PROFESSIONALS

Updates:

IEX Premium WhatsApp-service

Bij Premium zorgen wij ervoor dat u niets mist. Daarom hebben wij onze service uitgebreid met de Premium WhatsApp-service. Als u ook altijd, overal en als eerste op de hoogte wil zijn, dan vindt u onderstaand de uitleg hoe u gebruik kunt maken van de Premium WhatsApp-service.

 • Voeg ons telefoonnummer (06-51221469) toe aan uw adresboek.
 • Stuur via WhatsApp "IEX AAN" naar ons telefoonnummer.
 • U ontvangt als Premium-lid spoedig uw eerste bericht.
 • Afmelden voor de WhatsApp-service? Stuur "IEX UIT".

 • IEX Portefeuille

  De daad bij het woord. De IEX Beleggersdesk publiceert niet alleen analyses, maar laat u ook zien hoe ze die in de praktijk opvolging geven, in de vorm van een gloednieuwe modelportefeuille, die op dagelijkse basis wordt beheerd. De IEX P bestaat uit beleggingen met echt geld. Als Premium-lid ontvangt u alle belangrijke updates over deze portefeuille.

  Technische analyse

  Technische analyse is het consequent volgen en analyseren van beurstrends. Het TA-team van IEX Premium, onder leiding van de ervaren analist Royce Tostrams, zoekt voor u naar geschikte instap- en uitstapmomenten. Dagelijks publiceert de TA-desk meerdere tips en adviezen, exclusief voor Premium-leden.

  Aandelenselector

  IEX Premium heeft twee nieuwe functionaliteiten die onmisbaar zijn voor u als belegger. De eerste is de Aandelenselector. De Aandelenselector is een musthave voor de fundamentele belegger. Deze functie biedt u niet alleen beter inzicht in de door ons uitgegeven adviezen, maar geeft u ook de mogelijkheid om de aandelen te rangschikken.
  Het rangschikken kan op basis van aandeel, beurs, gegeven advies, sector en de belangrijkste kerncijfers. Deze kerncijfers bestaan uit een prognose van IEX van het dividendrendement, de winst per aandeel vorig jaar, de geschatte winst per aandeel in het huidige boekjaar, de koers-winstverhouding en de koers-boekwaardeverhouding. U kunt geheel naar eigen voorkeur inzicht verkrijgen in de belangrijkste cijfers van de aandelen die u volgt. Naar de Premium Aandelenselector .

  Dividendkalender

  Dividend kan een belangrijk onderdeel zijn van uw jaarlijkse rendement. Maar het is niet gemakkelijk om alle dividenden bij te houden. Daarom hebben wij voor u een tweede nieuwe functionaliteit ontwikkeld: de Dividendkalender. Dit geeft u het meest volledige overzicht van alle dividenden die in de afgelopen drie jaar zijn uitgekeerd en, nog belangrijker, de dividenden die voor het lopende boekjaar worden verwacht. Net als bij de Aandelenselector kunt u hier de aandelen rangschikken of selecteren op basis van de cijfers die voor u van belang zijn. Behalve de hoogte van de uitgekeerde dividenden en de verwachte toekomstige dividenduitkeringen vindt u in de Dividendkalender ook de dividend-rendementspercentages.
  Met de bestaande en nieuwe functies van IEX Premium verschaffen wij u de middelen die essentieel zijn voor uw beleggingsbeslissingen. IEX Premium, van beleggers voor beleggers. Naar het Premium Dividendkalender.

  Meer informatie?

  U vindt de antwoorden op de meest gestelde vragen in onze Frequently Asked Questions. Heeft u daarna nog een vraag of suggestie? Laat het ons weten via het contactformulier of een e-mail aan onze klantenservice. Wij horen het graag!