Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

IEX Columnisten

Wie schrijven er allemaal op IEX en wat mag u van wie verwachten? IEX stelt ze aan u voor:

Beleggersdesk

 • Nico Inberg

  Nico Inberg

  Hoofd Beleggersdesk

  Nico Inberg heeft meer dan twintig jaar ervaring op de financiële markten als partner van handelshuizen Optiver en Cebulon Investments. Sinds 2012 levert hij met zijn eigen bedrijf Inberg Financial Content financieel-economische content aan diverse media, waaronder IEX.

  Bekijken »
 • Martin Crum

  Martin Crum

  Senior beleggingsanalist

  Martin Crum is sinds 1 mei 2017 verbonden aan IEX als senior beleggingsanalist. Hij heeft meer dan twintig jaar beroepsmatige ervaring met de financiële markten bij bedrijven als Euronext, Optiver en AEK. Als fundamenteel analist ligt zijn focus en voorkeur bij solide bedrijven met een stevige kasstroom. Sinds 2013 levert hij met zijn eigen bedrijf Beagsh Research & Trading financiële informatie aan derden aan.

  Bekijken »
 • Paul Weeteling

  Paul Weeteling

  Beleggingsanalist

  Paul Weeteling is sinds 1 april 2017 verbonden aan IEX als beleggingsanalist. Al vanaf zijn dertiende is hij bezig met beleggen en de beurs. Weeteling is hoofdzakelijk een langetermijnbelegger met een passie voor (bio)technologie, grondstoffen en dividendaandelen. Af en toe handelt hij actief. Weeteling heeft een internationale master Finance afgerond aan de Universiteit van Amsterdam en is ook geïnteresseerd in behavioral finance en de psychologie achter het beleggen.

  Bekijken »
 • Niels Koerts

  Niels Koerts

  Beleggingsanalist

  Niels Koerts is analist bij IEX. Hij studeerde bestuurskunde aan de Universiteit Leiden, waar hij tevens een minor journalistiek volgde. Daarnaast heeft hij de HBO-studie bedrijfseconomie afgerond. Al op dertienjarige leeftijd begon Niels met beleggen. Dat was in 2008, het hoogtepunt van de financiële crisis, waardoor hij meteen wist wat verliezen was. Dit weerhield hem er echter niet van om door te gaan. Zijn voorkeur gaat uit naar bedrijven met een stabiele, groeiende kassstroom. Naast analyses voor IEX Premium verzorgt Niels op dagelijkse basis de slotcall.

  Bekijken »

Redactie

Columnisten

Via deze link kunt u de aandelenposities van onze auteurs zien.

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare