Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Transparantieverklaring

Gepubliceerd op 17 jun 2019 om 22:01 | Views: 1.850

Mechelen, België; 17 juni 2019, 22.01 CET; gereglementeerde informatie - Galapagos NV (Euronext & NASDAQ: GLPG) heeft een kennisgeving van belangrijke deelneming ontvangen van The Capital Group Companies, Inc.

Overeenkomstig de Belgische transparantiewetgeving[1] heeft Galapagos op 6 juni 2019 een kennisgeving van belangrijke deelneming ontvangen van The Capital Group Companies, Inc. waarin staat dat zij controle heeft over Capital Research and Management Company, dat in bezit is van 2.772.024 stemrechten in Galapagos in de vorm van aandelen. Dit vertegenwoordigt 5,08% van de 54.614.791 momenteel uitstaande Galapagos aandelen. De deelneming van The Capital Group Companies, Inc. steeg op 5 juni 2019 aldus boven de 5% kennisgevingsdrempel van Galapagos' stemrechten. De volledige transparantieverklaring kan op de website van Galapagos worden geraadpleegd.

Over Galapagos

Galapagos (Euronext & NASDAQ: GLPG) ontdekt en ontwikkelt geneesmiddelen met nieuwe werkingsmechanismen. Drie geneesmiddelen leverden al veelbelovende resultaten op bij patiënten, en bevinden zich momenteel in een vergevorderd onderzoeksstadium in verschillende ziektes. Onze pijplijn bestaat uit Fase 3-studies tot onderzoeksprogramma's in ontstekingsziekten, fibrose, artrose en andere indicaties. De ambitie van Galapagos is om uit te groeien tot een toonaangevend internationaal biofarmaceutisch bedrijf, gericht op het ontdekken, de ontwikkeling en de commercialisering van innovatieve medicijnen. Meer informatie op www.glpg.com.


Contact

Investeerders:

Elizabeth Goodwin

VP IR

+1 781 460 1784

 

Sofie Van Gijsel

Director IR

+32 485 19 14 15

ir@glpg.com
Media:

Carmen Vroonen

Senior Director Communications & Public Affairs

+32 473 82 48 74

 

Evelyn Fox

Director Communications

+31 6 53 591 999

communications@glpg.com[1]    Wet van 2 mei 2007 betreffende de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen van emittenten waarvan aandelen zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt.

This announcement is distributed by West Corporation on behalf of West Corporation clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Galapagos NV via Globenewswire

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Galapagos 100% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

Galapagos

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links