Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Van Lanschot Kempen: voortgang inkoopprogramma van eigen aandelen van 14 mei tot en met 20 mei 2019

Gepubliceerd op 21 mei 2019 om 08:30 | Views: 1.019

Amsterdam/'s-Hertogenbosch, 21 mei 2019

In de periode van 14 mei tot en met 20 mei 2019 heeft Van Lanschot Kempen 36.996 eigen aandelen (certificaten van gewone aandelen A) ingekocht. De aandelen zijn ingekocht tegen een gemiddelde prijs van € 22,22 per aandeel voor een totaalbedrag van € 822.186.

Deze inkopen zijn onderdeel van het inkoopprogramma om maximaal 370.000 eigen aandelen in te kopen, dat op 21 februari 2019 is aangekondigd. Inmiddels zijn in totaal 303.131 eigen aandelen ingekocht.

Meer informatie, waaronder het gedetailleerde overzicht van de inkooptransacties verricht onder dit inkoopprogramma, is beschikbaar op www.vanlanschotkempen.com/inkoopaandelen.

Media Relations: 020 354 45 85; mediarelations@vanlanschotkempen.com
Investor Relations: 020 354 45 90;
investorrelations@vanlanschotkempen.com

Over Van Lanschot Kempen
Als wealth manager is Van Lanschot Kempen, met haar merknamen Van Lanschot, Evi en Kempen, actief in Private Banking, Asset Management en Merchant Banking, met als doel het behoud en de opbouw van vermogen van haar klanten. Van Lanschot Kempen, genoteerd aan Euronext Amsterdam, is de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737.

vanlanschotkempen.com

Disclaimer
Dit document is geen (uitnodiging tot het doen van een) aanbod tot het (ver)kopen of anderszins verkrijgen van of inschrijven op financiële instrumenten en is geen advies of aanbeveling om enige handeling te verrichten of na te laten.
This announcement is distributed by West Corporation on behalf of West Corporation clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Van Lanschot Kempen via Globenewswire

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Van Lanschot Kempen NV

Gerelateerd

Van Lanschot Kempen NV

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord