Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Saxo Bank verlengt de Aanmeldingstermijn voor het openbaar bod tot 31 juli 2019; afronding van het B

Gepubliceerd op 16 mei 2019 17:40 | Views: 1.172

Alle vereiste aanvragen zijn gedaan en het proces voor Toezichtrechtelijke Goedkeuringen ligt op schema

Amsterdam, Nederland / Kopenhagen, Denemarken - 16 mei 2019

  • Saxo Bank zal de Aanmeldingstermijn verlengen omdat het proces om Toezichtrechtelijke Goedkeuringen te verkrijgen nog niet is afgerond. De verlengde Aanmeldingstermijn zal eindigen op 31 juli 2019 om 17:40u CET (de Dag van Overdracht).
  • BinckBank en Saxo Bank verwachten nog steeds aan alle Voorwaarden te voldoen of, voor zover van toepassing, daarvan afstand te doen, in het bijzonder de Toezichtrechtelijke Goedkeuringen, op of voor de verlengde Dag van Overdracht, ervan uitgaande dat ten minste 80% van de Aandelen zijn aangemeld onder het Bod.
  • Zoals reeds aangekondigd in het gezamenlijke persbericht van 12 maart 2019, is het de verwachting dat het Bod in de eerste helft van Q3 2019 zal worden afgerond.

Verwijzing wordt gemaakt naar het gezamenlijke persbericht van BinckBank, de Bieder en Saxo Bank van 12 maart 2019 inzake de publicatie van het Biedingsbericht voor het aanbevolen openbaar bod op alle uitgegeven en uitstaande aandelen in het kapitaal van BinckBank. BinckBank en Saxo Bank kondigen hierbij aan dat Saxo Bank besloten heeft de Aanmeldingstermijn te verlengen tot 31 juli 2019 om 17:40u CET. Deze verlenging is in overeenstemming met de voorwaarden in het Biedingsbericht en de bepalingen van artikel 15 Bob.
This announcement is distributed by West Corporation on behalf of West Corporation clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: BinckBank N.V. via Globenewswire

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
BINCKBANK N.V. EO -,10

Gerelateerd

BINCKBANK N.V.

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare