Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Corbion verleent goedkeuring aan herbenoemingen Raad van Com

Gepubliceerd op 29 juni 2020 16:38 | Views: 125

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Corbion, die op 29 juni 2020 is gehouden, heeft goedkeuring verleend aan de benoeming van Stefanie Schmitz en Ilona Haaijer en de herbenoeming van Rudy Markham als leden van de Raad van Commissarissen.

De aandeelhoudersvergadering verleende ook goedkeuring aan het voorgestelde dividend van € 0,56 per gewoon aandeel over boekjaar 2019. Het dividend wordt geheel in contanten uitgekeerd en is in beginsel onderworpen aan de Nederlandse dividendbelasting van 15%.

De ex-dividend datum is 1 juli 2020, de 'record' datum is 2 juli 2020 en het dividend wordt betaalbaar gesteld op 7 juli 2020.

Bijlage

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Corbion

Gerelateerd

Corbion

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare