Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Van Lanschot Kempen: besluiten en uitkomsten AVA 2022

Amsterdam/’s-Hertogenbosch, 25 mei 2022

De algemene vergadering (AVA) van Van Lanschot Kempen heeft op 25 mei 2022 de jaarrekening 2021 vastgesteld.

De AVA, die vandaag werd gehouden in ‘s-Hertogenbosch, heeft ook ingestemd met alle overige stempunten, waaronder de herbenoeming van Maarten Muller als lid van de Raad van Commissarissen.

De AVA heeft kennisgenomen van de voorgenomen herbenoemingen van Richard Bruens en Arjan Huisman als lid van de Raad van Bestuur (RvB) tot en met de AVA die wordt gehouden in 2026 en van Constant Korthout als lid van de RvB en CFRO tot 1 september 2022. De AVA heeft ook kennisgenomen van de voorgenomen benoemingen van Jeroen Kroes tot lid van de RvB en CFO en Wendy Winkelhuijzen tot lid van de RvB en CRO per 1 september 2022.

De aandeelhouders hebben ook ingestemd met het voorstel om een dividend in contanten uit te keren van € 2,00 per gewoon aandeel A.

De volledige agenda en de toelichting daarop is beschikbaar op vanlanschotkempen.com/ava.

FINANCIËLE AGENDA
27 mei 2022                 Ex-dividend datum
9 juni 2022                   Betaaldatum dividend 2021
25 augustus 2022         Publicatie halfjaarcijfers 2022
4 november 2022         Publicatie trading update derde kwartaal 2022

Media Relations: 020 354 45 85; mediarelations@vanlanschotkempen.com
Investor Relations: 020 354 45 90; investorrelations@vanlanschotkempen.com

Over Van Lanschot Kempen
Als wealth manager is Van Lanschot Kempen actief in Private Banking, Professional Solutions, Investment Management en Investment Banking. Ons doel is het behoud en de opbouw van vermogen, op een duurzame manier, zowel voor onze klanten als voor de samenleving waar we deel van uitmaken. We zijn een duurzame wealth manager met een lange-termijn focus, dit betekent dat wij proactief streven naar het voorkomen van negatieve impact voor alle belanghebbenden en het creëren van positieve, lange-termijn financiële en niet-financiële waarde. Van Lanschot Kempen, genoteerd aan Euronext Amsterdam, is de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737. Om het volledige potentieel van onze organisatie voor onze klanten te benutten, bieden we oplossingen die voortbouwen op de kennis en expertise van de hele groep en op ons open architectuurplatform. We zijn ervan overtuigd dat we op een duurzame manier aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen door hen toegang te bieden tot het volledige scala aan diensten en producten binnen al onze bedrijfsonderdelen.

Zie voor meer informatie: vanlanschotkempen.com

Disclaimer
Dit persbericht is geen (uitnodiging tot het doen van een) aanbod tot het (ver)kopen of anderszins verkrijgen van of inschrijven op financiële instrumenten en is geen advies of aanbeveling om enige handeling te verrichten of na te laten.

Bijlage


Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Van Lanschot Kempen NV

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links