Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Persberichten van maandag 31 mei 2021 tot zondag 6 juni 2021

 1. 04 jun SELECTION-studie naar filgotinib bij colitis ulcerosa, gepubliceerd in The Lancet


  Mechelen, België; 4 juni 2021; 07.01 CET; – Galapagos NV (Euronext & Nasdaq: GLPG) maakt vandaag bekend dat de resultaten van de fase 3 aanzet- en onderhoudsstudie SELECTION (NCT02914522) in The Lancet (
  doi.org/10.1016/S0140-6736(21)00666-8) zijn gepubliceerd. De studie, met Gilead als sponsor, was opgezet ter beoordeling van de werkzaamheid en veiligheid van filgotinib, een orale, eenmaal daagse, preferentiële JAK1-remmer in onderzoek bij patiënten met matig tot ernstig actieve colitis ulcerosa (CU).

 2. 02 jun Aanbevolen openbaar bod in contanten door New Horizons Holding B.V. op alle geplaatste aandelen en uitstaande aandelen van DPA v

  • DPA 0,165 -5,71%

  Dit is een gezamenlijk persbericht van DPA Group N.V. ("DPA") en New Horizons Holding B.V. (de "Bieder"), een entiteit naar Nederlands recht, thans eigendom van bepaalde fondsen die worden beheerd en/of geadviseerd door Gilde Equity Management (GEM) Benelux Partners B.V. ("Gilde"), ingevolge het bepaalde in artikel 10 lid 3 en artikel 18 lid 3 van het Besluit openbare biedingen Wft (het "Besluit") in verband met het aanbevolen openbare bod door de Bieder op alle geplaatste en uitstaande gewone aandelen in het kapitaal van DPA Group N.V. (de "Aandelen") (het "Bod"). De Bieder komt na afwikkeling van het Bod (indirect) onder zeggenschap te staan van Gilde, TBL Investments B.V. ("TBL", en tezamen met de Bieder en Gilde, het "Consortium") en een op te richten stichting of andere entiteit ten behoeve van de beoogde (indirecte) deelname van bepaalde leden van het management van DPA in de Bieder (de "STAK"), onder de voorwaarde dat afwikkeling van het Bod heeft plaatsgevonden. Deze aankondiging vormt geen bod, of een uitnodiging tot het doen van een bod, tot het kopen van of inschrijven op effecten. Elk bod wordt uitsluitend gedaan aan de hand van het biedingsbericht van 1 juni 2021 (het "Biedingsbericht"), dat vanaf vandaag beschikbaar is.1 Deze aankondiging is niet bestemd voor vrijgave, publicatie of distributie, noch geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks, in of naar de Verenigde Staten, Canada of Japan of in enig ander rechtsgebied waar een dergelijke vrijgave, publicatie of distributie onwettig zou zijn.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links