Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Esperite: voorgang in gesprekken financiers

ZUTPHEN (AFN) - Stamcelbedrijf Esperite heeft de afgelopen tijd ,,substantiële voortgang´´ geboekt in gesprekken met potentiële externe investeerders. Op dit moment is het echter nog te vroeg om meer details bekend te maken, aldus de onderneming zaterdag in een verklaring.

Het stamcelbedrijf kondigde eerder aan nieuwe aandelen en converteerbare obligaties uit te geven om zo extra financiering aan te trekken. De opbrengst wordt gebruikt om de huidige activiteiten van Esperite voort te zetten en verder te ontwikkelen. Het was de bedoeling dat dit proces in 2016 nog zou plaatsvinden.

Esperite werkt ook aan extra financiering via zijn grootste aandeelhouder, zo kondigde het zaterdag specifiek aan. Volgens de laatste meldingen bij toezichthouder Autoriteit Financiële Markten (AFM) is de grootste aandeelhouder van Esperite topman Frédéric Amar. Dat Amar de uitgifte van nieuwe aandelen en converteerbare obligaties zou ondersteunen, was wel al bekend.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 31 december 2016 10:52
    Pharma aandelen zijn voor mij een drama,daar blijf ik voortaan maar met mijn vingers vanaf,de aex ging niet op TGV snelheid naar de eindstand,het was meer een boemeltje,nu ja,we zakten toch niet onder de 480,want daar leek het wel heen te gaan.
    Mij afvragend,waarom ik duidelijk minder heb gepresteerd dan de aex,kom ik tot de slotkonklusie,dat ik te traag ben geweest,bij mislukkende deals dacht ik te veel,de boel zal wel weer snel gaan herstellen,dat gebeurde 1 op de 10 keer,de andere 9 keer zakte de boel gewoon verder,vaak op 1 tegenvallend cijfertje en liep mijn verlies op.
    Ook bij stevige winst was ik te traag,bijv arcelor liep op tot 8,20€ begon toen te zakken ik stelde mijn uiterste verkooplimiet bij 7€,maar al had ik deze grens bij 7,50 gelegd,dan had ik aanzienlijk meer verdiend,maar ja dan denk je,hij zal nog wel verder gaan stijgen,maar de praktijk leert dat je bij riante koerswinsten,minstens de helft van je portefuille winst moet nemen,dat is een heel wijs advies,in beide richtingen,dus hoop ik in 2017 dit beter te gaan doen,2016 kenmerkte zich ook door het drama dat goede bedrijven,die met cijfers altijd leuk omhoog gingen,nu vaak gierend naar omlaag storten,vaak om 1 tegenvallend cijfertje,kijk maar eens naar de koersen van bijv ;heineken,-25€,akzo,-15€randstad idemdito en zo zou ik nog wel een hele poos door kunnen gaan,op deze wijze ging ik met de goeie jongens dit jaar heel lelijk op mijn neus.
    Van je fouten moet je leren,ik hoop,dat ik stevig leergeld heb betaald,ik blijf opthimistich,in de 2017 enquette van iex heb ik bij alles opthimistich aangeklikt,ik wens jullie een rijk,gezegend,voorspoedig en gezond 2017 toe,Sjaloom!!!
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links