Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

HeadFirst verdwijnt van de beurs na overname

Gepubliceerd op 31 aug 2018 om 08:26 | Views: 2.405

MOREFIELD GROUP 10:46

0,30 0,00 (0,00%)

Value8 11:44

5,46 -0,08 (-1,44%)

HOOFDDORP (AFN) - Arbeidsbemiddelaar Headfirst Source Group wordt overgenomen door de Nederlandse investeerder Berryllium. De nieuwe eigenaar is van plan het bedrijf van de beurs te halen, zo werd vrijdag bekendgemaakt.

Berryllium heeft 95 procent van de aandelen van Headfirst gekocht voor 3 euro per aandeel, waarvan 2,50 euro in contanten en 0,50 euro als zogenoemde vendor loan. Daarmee wordt de onderneming gewaardeerd op ruim 37 miljoen euro.

Berryllium is een overnamevehikel dat financieel wordt ondersteund door de Zwitserse vermogensbeheerder ruvercap. De investeerder ziet in HeadFirst een sterke speler op de markt voor arbeidsbemiddeling en wil verdere groei en overnames door het bedrijf financieren. Berryllium ziet daarbij meer heil in private financiering en wil de beursnotering van HeadFirst beëindigen. Het proces moet aan het einde van het jaar zijn afgerond.

Headfirst, dat sinds eind 2010 op het Damrak genoteerd is, was voor meer dan de helft in handen van de beursgenoteerde investeerder Value8. Dat fonds meldt met de transactie een boekwinst van 4,4 miljoen euro te maken ten opzichte van de waardering van HeadFirst in de jaarrekening.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
MOREFIELD GROUP 100% zegt kopen 1 stemmen
Value8

Gerelateerd

MOREFIELD GROUP

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Value8

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord