Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Resultaten Air France-KLM in lijn met verwachtingen'

Gepubliceerd op 31 juli 2020 09:21 | Views: 1.829 | Onderwerpen: luchtvaart

Air France-KLM 10:31

5,34 -0,18 (-3,19%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - De resultaten van Air France-KLM zijn ruwweg in lijn met de verwachtingen. Dat constateren analisten van Bernstein in een reactie op de cijfers van de luchtvaartmaatschappij.

Volgens de marktvorsers is de omzet in een rampzalig kwartaal iets beter dan verwacht, maar het verlies is wel veel groter dan voorzien vanwege enkele lasten. Bernstein hanteert het advies outperform.

Raymond James geeft het advies marketperform af voor Air France-KLM. Volgens de zakenbank was de omzet van de luchtvaartcombinatie in het tweede kwartaal beter dan verwacht en verliest Air France-KLM maandelijks ook wat minder geld dan ingeschat. Volgens kenners van Deutsche Bank is de ruim 14 miljard euro aan kredietlijnen en liquiditeit die het bedrijf eind juni had meest opvallende cijfer in de handelsbericht. Dat komt door de miljardensteun die de onderneming recent van Nederland en Frankrijk kreeg. Deutsche hanteert een sell-advies op Air France-KLM.

ING, dat een hold-advies heeft, spreekt van de zwakste prestaties ooit, maar geen verrassing. De bank denkt dat Air France-KLM wel degelijk zal herstellen de komende jaren, maar dat dit erg traag zal verlopen. Het aandeel Air France-KLM stond op de beurs omstreeks 09.30 uur 2,9 procent lager op 3,46 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Air France-KLM 60% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
 1. Felix66 31 juli 2020 11:01
  KLM zijn gewoon grote oplichters. Ik heb weer een vlucht geboekt vanuit de Filipijnen in augustus . Prijs bij KLM € 963,72 en dan staat er met hele kleine lettertjes dat de vlucht wordt uitgevoerd door Cathay Pacific en dat klopt ook want precies dezelfde vlucht is de prijs bij Cathay Pacific € 730,- Verschil € 233,- een slordige 32% duurder

  Zolang als ik in de Filipijnen woon ( 10 jaar) vlieg ik of met Cathay Pacific of Qatar Airlines. Een keer met KLM gevlogen in z`n versleten boeing en slecht eten. Voor mij nooit geen KLM meer.
 2. forum rang 5 Kees1 31 juli 2020 12:57
  Het beste zou zijn wanneer de NL Staat een BV opricht, KLM2 BV. Die BV koopt (met geld van de Staat) voor een appel en een ei de onderdelen die de Staat wil hebben. Nationalisatie heet dat. Bij SNS en bij Fortis is dat ook zo gegaan. Alles wat achterblijft kan failliet gaan. En de Fransen zoeken het maar uit met hun eigen spulletje. Uiteindelijk gaat dit toch zo gebeuren.

  Alternatief zou zijn dat de Staat KLM zonder meer failliet laat gaan. Dat zou mijn voorkeur hebben. Het kost de belastingbetaler dan niets. De Belgische overheid heeft dat met Sabena ook gedaan. De Zwitserse overheid deed dit ook zo.
  En Brussel, Zurich, Geneve zijn nog steeds per vliegtuig bereikbaar. Een ander neemt die rol gewoon over.
4 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare