Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Takeaway verrast met prestatie in Duitsland'

Gepubliceerd op 31 juli 2019 11:56 | Views: 1.861 | Onderwerpen: Duitsland

JUST EAT TAKEAWAY 28 sep

95,50 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - De resultaten van Takeaway over de eerste helft van het jaar waren sterk. Met name de prestatie in Duitsland was beter dan verwacht, concluderen kenners bij ING.

Zowel de omzet als het bedrijfsresultaat (ebitda) kwamen boven de verwachtingen van de analisten uit. Zij rekenden op een tragere groei van de overgenomen Duitse activiteiten van Delivery Hero. Volgens de marktvorsers voldeed Takeaway met deze resultaten aan zijn doelstellingen die het bij de beursgang had uitgesproken.

De sterke resultaten moeten steun bieden aan de geplande overname van Just Eat, aldus ING.

ING heeft een buy-advies op Takeaway met een koersdoel van 100 euro. Het aandeel stond omstreeks 11.45 uur 0,6 procent hoger op 78,75 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
JUST EAT TAKEAWAY 50% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

Duitsland

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

JUST EAT TAKEAWAY

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
| Omlaag ↓
  1. thejaguar 31 juli 2019 12:07
    helaas bevat dit bericht geen enkele inhoudelijke informatie en is dus eigenlijk waardeloos. welke omzet, welk bedrijfsresultaat? waarom heeft ING trouwens niet een koersdoel van duizend euro? ING is er gek genoeg voor, hebben kennelijk niets geleerd van het internettijdperk, waarin tal van inmiddels niet meer bestaande bedrijven de hemel worden ingeschreven, zoals nu ook gebeurt. maar mensen die nuchter nadenken weten hoe dat afloopt.
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare