Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Handhaven outlook domper bij Wolters'

Gepubliceerd op 31 jul 2019 om 10:09 | Views: 1.767

Wolters Kluwer 11:49

64,62 -0,16 (-0,25%)

AMSTERDAM (AFN) - Informatie- en dataleverancier Wolters Kluwer is met een sterke set resultaten op de proppen gekomen. Dat het bedrijf niet tornde aan zijn verwachtingen voor het hele jaar kan als een lichtelijke domper op de resultaten worden gezien, menen analisten van KBC Securities.

Qua omzet, terugkerend bedrijfsresultaat en winst per aandeel vielen de cijfers respectievelijk 1, 2 en 7 procent hoger uit dan waar kenners in doorsnee rekening mee hielden. KBC bestempelt met name de omzetgroei op eigen kracht bij de divisie Legal en Tax & Accounting, en de zonnigere vooruitzichten bij Legal als positieve elementen.

De autonome omzet bij Health viel lager uit dan verwacht, mede door de moeilijke vergelijkingsbasis en teruglopende inkomsten bij print. "Ondanks de de sterke halfjaarresultaten, houdt Wolters vast aan zijn eerdere verwachtingen", schrijft KBC. In het bijzonder wijzen de kenners op de outlook voor Tax & Accounting die ook in stand bleef.

KBC handhaafde zijn hold-advies op het aandeel met een koersdoel van 51,50 euro. Het aandeel Wolters noteerde woensdag omstreeks 09.55 uur 1,6 procent lager 64,60 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Wolters Kluwer 75% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

Wolters Kluwer

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
merron
0
Bij KBC zijn ze echt niet goed bij hun hoofd , alles is goed en dan zo'n koersdoel , de 70+ wordt gemakkelijk en rechtvaardig door dit ijzersterke bedrijf gehaald , ze hebben bij KBC andere belangen waarschijnlijk!
thejaguar
0
ook ik vraag me af of KBC goed bezig is met een 'houden' oordeel met een koersdoel van 51.50, terwijl het aandeel op 65.50 staat. dit aandeel is gewoon veel te duur met zo'n lage groei.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links