Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Van Lanschot en ASR tekenen pensioencontract

Gepubliceerd op 31 januari 2020 16:36 | Views: 2.237 | Onderwerpen: ASR

ASR Nederland 14:12

23,47 +1,47 (+6,68%)

Van Lanschot Kempen NV 14:06

12,60 +0,86 (+7,33%)

UTRECHT (ANP) - Beursfondsen Van Lanschot Kempen en ASR hebben een nieuw pensioencontract ondertekend. Van Lanschot Kempen biedt zijn personeel met ingang van dit jaar een nieuwe pensioenregeling aan. De regeling is een volledige beschikbare premieregeling en Van Lanschot Kempen heeft besloten deze onder te brengen in het Werknemers Pensioen van ASR.

Met de komst van deze nieuwe pensioenregeling breiden de partijen een samenwerking uit die in 2016 is gestart met Het nederlandse Pensioenfonds, dat door ASR werd opgericht. Meer recent werd de samenwerking uitgebreid met een beleggingsovereenkomst voor vastgoed en een deal voor de overheveling van beleggingsrekeningen van ASR bank naar EVI, het beleggingsplatform van Van Lanschot Kempen. Er zijn geen financiële details naar buiten gebracht.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Van Lanschot Kempen NV 100% zegt kopen 5 stemmen
ASR Nederland 100% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

ASR

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

ASR Nederland

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Van Lanschot Kempen NV

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare