Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Handelsbericht ForFarmers weinig inspirerend'

Gepubliceerd op 30 oktober 2020 12:14 | Views: 2.519

ForFarmers 25 nov

5,28 -0,04 (-0,75%)

AMSTERDAM (AFN) - Het handelsbericht van veevoeder ForFarmers was weinig inspirerend omdat de teruggelopen brutowinst niet met kostenbesparingen kon worden gecompenseerd. Tot die conclusie komen analisten van KBC Securities in een reactie op het kwartaalbericht van het bedrijf.

Het bedrijf kondigde eerder aan 10 miljoen euro aan kosten te willen besparen. Dat is naar eigen zeggen gelukt, door onder meer personeel te verminderen, fabrieken te sluiten en projecten te verbeteren. KBC vindt het goed dat de doelstelling is gehaald.

De Belgische bank heeft er vertrouwen in dat ForFarmers in een moeilijke markt een van de efficiëntste bedrijven kan worden. De marktvorsers wijzen wel op een aantal onzekerheden die boven de veevoermarkt hangen zoals de coronapandemie, het Nederlandse stikstofdebat, de brexit en dierenziekten.

De bank handhaaft het accumulate-advies op ForFarmers met een koersdoel van 6,25 euro. Het aandeel ForFarmers stond vrijdag omstreeks het middaguur 4,9 procent lager op 5,03 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ForFarmers 67% zegt kopen 9 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare