Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Automatiseerder ICT voelt zwakke markt

Gepubliceerd op 30 oktober 2019 08:09 | Views: 2.965

ICT Group 15:25

7,76 -0,04 (-0,51%)

BARENDRECHT (AFN) - ICT Group heeft in het derde kwartaal last gehad van moeilijke marktomstandigheden. De automatiseerder zag het operationele resultaat flink dalen en spreekt van een teleurstellend kwartaal. De winst werd ook geraakt omdat ICT investeerde in het aanbod Software-as-a-Service (SaaS), waarvoor de vraag toeneemt. De omzet steeg dan ook wel.

Het operationele resultaat van ICT ging met 36 procent omlaag en kwam uit op 2 miljoen euro. De omzet ging juist met 13 procent omhoog tot 35,9 miljoen euro.

ICT verwacht dat de marktomstandigheden zich in het huidige kwartaal stabiliseren en wijst erop dat het derde kwartaal in de ICT-sector altijd een onzekere periode is. Het bedrijf verwacht voor heel 2019 een operationeel resultaat van tussen de 10 miljoen euro en 12 miljoen euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ICT Group 64% zegt kopen 11 stemmen

Gerelateerd

ICT Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare