Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Handelen in turbo's bij BinckBank nu gratis

Handelen in turbo's bij BinckBank nu gratis

AMSTERDAM (AFN) - BinckBank verlaagt de transactiekosten van zijn turbo's in Nederland per direct naar nul euro. Daarmee wil de onlinebroker het handelen met de beleggingsproducten onder meer aantrekkelijker maken.

Een turbo is een speculatief beleggingsproduct waarmee via een hefboomsysteem kan worden ingespeeld op koersstijgingen en -dalingen van onderliggende waarden als de AEX, de DAX, grote aandelen en edelmetalen. In circa 15 procent van de transacties bij BinckBank worden nu turbo's verhandeld.

Ook moet de stap zorgen voor een hogere en stabielere omzet van turbo-activiteiten, omdat BinckBank qua opbrengsten minder afhankelijk wil zijn van het sentiment op de beurs. De kosten voor de handel en het aanhouden van turbo's voor Nederlandse klanten zitten vooral nog in de financieringsrente.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 31 oktober 2017 15:09
    Wat een waardeloze actie van Binck. Ze verlagen alleen de tarieven van hun eigen producten en naaien je daar met de rente binnen dat product. DeGiro slaat keihard terug en verlaagt alle tarieven naar nul maakt niet uit welke bank. Binck is einde oefening en zal het niet redden vrees ik
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links