Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Wessanen-drempel omlaag naar 80 procent

Gepubliceerd op 30 aug 2019 om 08:21 | Views: 2.586

Wessanen 17 okt

11,36 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - De overname van natuurvoedingsbedrijf Wessanen is weer een stap dichterbij, nu aandeelhouders in meerderheid akkoord zijn met alle resoluties die verband houden met het bod door een consortium onder leiding van investeerder PAI Partners. Daarbij werd de zogeheten acceptatiedrempel verlaagd van 95 naar 80 procent.

De lagere drempel houdt verband met de zogeheten post-closing herstructureringsresolutie die ook werd aangenomen. Daar werd eerder in het biedingsbericht al melding van gemaakt, aldus Wessanen. De periode waarop aandeelhouders van Wessanen hun stukken kunnen aanmelden loopt nog tot 6 september.

Verder gold voor de raad van commissarissen en het bestuur volledige en definitieve kwijting van aansprakelijkheid en werden staturenwijzigingen akkoord bevonden. Ook gingen aandeelhouders akkoord met de benoeming van François de Gantes als financieel directeur.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Wessanen 50% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

Wessanen

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links