Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Bouwbedrijf BAM pakt werk in Groot-Brittannië langzaam weer op

Gepubliceerd op 30 maart 2020 11:33 | Views: 2.834 | Onderwerpen: Groot-Britannië

BAM 29 mei

1,52 -0,03 (-1,68%)

BUNNIK (AFN) - Bouwbedrijf BAM pakt vanaf deze week een deel van zijn gestaakte werkzaamheden in Groot-Brittannië weer op. Een van de projecten is de bouw van een noodhospitaal voor Britse coronapatiënten.

BAM kan op sommige plekken weer gaan bouwen omdat de Britse overheid de eisen heeft verduidelijkt, die gelden voor bouwbedrijven in tijden van de coronapandemie. Zo mogen werknemers waar mogelijk niet met het ov reizen en moeten ze zich houden aan de voorgeschreven afstand van 2 meter. Het Nederlandse bouwbedrijf heeft het aantal bouwvakkers per project verlaagd om zo de veiligheid te waarborgen.

Bouwprojecten van BAM die nog stil blijven liggen, bevinden zich met name in de omstreken van Londen, in Schotland en het centrale deel van Engeland. Het bedrijf werkt hard om de bouw op die locaties te herstarten.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
BAM 100% zegt kopen 9 stemmen

Gerelateerd

Groot-Britannië

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

BAM Groep Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
| Omlaag ↓
 1. marcel13 30 maart 2020 14:05
  30/03/2020 12:09:16
  BAM kan weer aan de slag in VK

  (ABM FN-Dow Jones) Bouwbedrijf BAM gaat weer aan de slag in het Verenigd Koninkrijk, onder andere met lopende projecten die belangrijk zijn voor de nationale respons op de coronavirus-pandemie. Dat maakte het bedrijf maandag bekend.

  Ook start BAM met nieuwe projecten voor noodhospitaals voor patiënten met corona.

  De bouwsector en de overheid heeft nieuwe regels opgesteld om zo veilig mogelijk te werken, onder andere door publiek vervoer met veel mensen bij elkaar te vermijden en de twee meter sociale afstand zo veel mogelijk te handhaven.

  Er zullen aanzienlijk minder mensen aanwezig zijn op de bouwplaatsen als gevolg van de nieuwe aanpak. Tot nu toe zijn er vooral in Schotland, Londen en de Midlands bouwlocaties gesloten vanwege de coronavirus-problematiek.

  BAM werkt met de overheid en ziekenhuizen samen aan nieuwe faciliteiten of aanpassing van faciliteiten om COVID19-patiënten te behandelen. Ook zijn er veel medewerkers van BAM FM ingezet voor functies in de publieke sector die momenteel niet bezet zijn door ziekte of zelfisolatie.

  "Gebouwen spelen een centrale rol in het leven van mensen, en op dit moment ook in het redden van mensenlevens", aldus CEO James Wimpenny van BAM Construct UK.

  Door: ABM Financial News.

4 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare