Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Altice overweegt overname streamingplatform'

PARIJS (AFN) - Altice Europe voert naar verluidt exclusieve gesprekken over een investering in de Franse streamingdienst voor tv-programma's Molotov. Het kabel- en telecomconcern overweegt een meerderheidsbelang te nemen in de start-up, zo melden Franse media.

Het bedrag dat met de beoogde investering is gemoeid, wordt niet bekendgemaakt. Maar bijvoorbeeld nieuwswebsite TechCrunch spreekt van een investering van honderden miljoenen. Het geld is bedoeld om Molotov uit te laten groeien tot een belangrijke speler op vlak van zogeheten over-the-top-televisie, oftewel tv-programma's die via verschillende apparaten zoals tablets of telefoons te bekijken zijn.

Molotov zou zowel in Frankrijk als in het buitenland een speler van belang moeten worden, citeert de krant Le Figaro topman Patrick Drahi van Altice. Molotov, dat 7 miljoen gebruikers zegt te hebben, had afgelopen najaar nog een geschil met Altice. De twee partijen konden het niet eens worden over de verdeling van bepaalde opbrengsten, maar nu lijkt de ruzie bijgelegd.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links