Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Fastned vergroot obligatie-uitgifte

AMSTERDAM (AFN) - Uitbater van snellaadstations voor elektrische auto's Fastned heeft de uitgifte van zijn obligatie vergroot naar 6 miljoen euro. Het geld zal worden gebruikt voor verdere groei van zijn Europese netwerk.

De stukken hebben een looptijd van vijf jaar met een rente van 6 procent op jaarbasis. In eerste instantie wilde Fastned 3,3 miljoen euro ophalen, maar dat bedrag is opgevoerd vanwege een grote vraag.

In mei plaatste Fastned eveneens een obligatie. Ook toen mikte de onderneming in eerste instantie op 3,3 miljoen euro en werd het bedrag uiteindelijk opgevoerd naar 5 miljoen euro.

Europees netwerk

Fastned bouwt gestaag aan een Europees netwerk van snellaadstations waar alle elektrische auto's snel kunnen laden. De stations worden gebouwd op prominente locaties langs de snelweg en in steden, waar elektrische auto's in gemiddeld twintig minuten kunnen opladen

Momenteel heeft Fastned 63 snellaadstations operationeel in Nederland. Daarnaast maakt het bedrijf werk van snellaadstations in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en België.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links