Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Nivea-maker Beiersdorf voert omzet op

Gepubliceerd op 29 okt 2019 om 08:36 | Views: 991

UNILEVER 17:35

54,41 -0,06 (-0,11%)

HAMBURG (AFN) - De Duitse maker van verzorgingsproducten Beiersdorf heeft in de eerste negen maanden van het jaar een hogere omzet in de boeken gezet. Het bedrijf achter merken als Nivea, Labello en Hansaplast verwacht zijn doelen voor heel het jaar te halen.

Het concern boekte in de drie kwartalen tot en met september een omzet van ruim 5,7 miljard euro, een stijging van 6 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Daarbij hielpen gunstige wisselkoersen een handje. Zonder dat effect en de invloed overnames of desinvesteringen namen de opbrengsten met 4,3 procent toe. De verkoop van verzorgingsproducten groeide daarbij harder dan de tesa-divisie, die onder andere plakband en tapes voor het bedrijfsleven maakt.

Beiersdorf kondigde begin dit jaar aan tientallen miljoenen euro's extra te investeren voor innovatie en het betreden van nieuwe markten. Volgens topman Stefan De Loecker wijzen de resultaten erop dat dit vruchten afwerpt. Tegelijkertijd moet het bedrijf nog veel werk verrichten om zich aan te passen aan nieuwe marktdynamiek, stelt hij.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
UNILEVER 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

UNILEVER

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links