Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aannemer spoorwegen haalt uit naar overheid

DEN HAAG (AFN) - De grootste aannemer op het spoor, Strukton, heeft dinsdag flink uitgehaald naar de overheid. Niets gaat zoals je denkt dat het moet gaan, klaagde directeur Gerard Sanderink tegen Tweede Kamerleden. ,,Ik word er schizofreen van''.

Sanderink trok de beerput open in een bijeenkomst die was georganiseerd door de oppositie. Die had dinsdagmiddag eigenlijk een officiële hoorzitting met Strukton gewild, maar daar stak de coalitie van VVD en PvdA een stokje voor.

De felle kritiek van Strukton komt kort voor een debat in de Tweede Kamer over de toestand op het spoor. Verantwoordelijk staatssecretaris Wilma Mansveld moet zich verantwoorden voor onder meer de perikelen bij spoorbeheerder ProRail.

Volgens Strukton-directeur Sanderink zou Mansveld bij vragen van de Kamer over zijn bedrijf de helft onjuist hebben beantwoord.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. Zim 29 september 2015 17:18
    Ik heb er alle vertrouwen in dat het kabinet zich vandaag nog ongeloofwaardiger gaat maken (als dat al mogelijk is), door Mansveld toch te blijven steunen. Zonder VVD en PvdA haalt de motie van wantrouwen, die ongetwijfeld gaat volgen, het niet. De twee partijen hebben eerder vandaag ook al de hoorzitting ProRail geblokkeerd, aldus Omtzigt.

    Het gaat het kabinet niet meer om waarheidsvinding of integere volksvertegenwoordiging, maar om het benauwd vastklampen aan het pluche. Nieuwe verkiezingen zou het ergste zijn, wat ze kan overkomen. Dus iedereen kan lekker doorprutsen, of het nu van Rijn, van der Steur, Mansveld, Dijsselbloem of Rutte is (lijstje naar gelieve aan te vullen).
  2. pommeraie 29 september 2015 19:53
    quote:

    blowvis schreef op 29 september 2015 18:20:

    Zure Zim.
    jammer dat je Zim zuur vind...
    ben eens...
    ONZE overheid slaat vaak de plank mis, verteld halve waarheden, erkend me te vaak dat ze verkeerd door hun departementen verkeerd zijn geïnformeerd, mis gecalculeerd hebben, iets vergeten zijn (Fyra, PCB, EPD, Nationale Politie, fraude met toeslagen door buitenlanders, grote landelijk ICT projecten, lokale overheden die zitten te prutsen. etc. etc.....

    Vind het niet erg, zijn grote projecten, maar zie VW dieselgate: overheid heeft wel een heel erg grote mond als er in particuliere sektor iets verkeerd gaat (...terwijl ze er NB met hun grote neus bovenop hebben gezeten)
  3. Traveler@repair 30 september 2015 02:21
    Verleden jaar op een interessante bijeenkomst geweest:
    openingszin: "Uw bedrijf heeft maar 1 vijand en dat is de overheid !"
    U wordt niet geregeerd door de door U gekozen volksvertegenwoordigers, voor zover het volksvertegenwoordigers zijn en niet iond e zak zitten van Mijnheer Rotchild en de zijnen, nee U wordt geregeerd door een vaste kern van Generaals, de ambtenarij in de hoogste top of zo U wilt de hoogste versnelling."
    Eyeopener !
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links