Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Winst AMG kan weer stijgen na dieptepunt'

Gepubliceerd op 29 juli 2020 10:19 | Views: 6.055

AMG 17:35

27,16 -0,28 (-1,02%)

AMSTERDAM (AFN) - De resultaten van metalenspecialist Advanced Metallurgical Group (AMG) in het tweede kwartaal zijn lager uitgevallen dan kenners hadden verwacht, maar waarschijnlijk was het tweede kwartaal het dieptepunt en gaat de winst voor AMG hierna weer omhoog. Dat schrijven analisten van ING in een reactie.

Door de coronacrisis stonden de verkoopvolumes en prijzen flink onder druk bij AMG, dat producent is van onder meer lithium, een belangrijke grondstof voor accu's in elektrische auto's. Toenemende activiteit en een herstructureringsprogramma zouden de winst weer op moeten stuwen, aldus ING. Ondanks de uitdagende situatie gaat AMG volgens de analisten vooruit door uit te breiden met de materialen vanadium en lithium, en zoekt het management actief naar het vergroten van de aandeelhouderswaarde.

ING houdt het buy-advies voor AMG met een koersdoel van 32 euro. Het aandeel noteerde woensdag omstreeks 10.00 uur een min van 0,9 procent op 14,99 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
AMG 87% zegt kopen 30 stemmen

Gerelateerd

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Jopie1962 29 juli 2020 10:33
    "De resultaten van metalenspecialist Advanced Metallurgical Group (AMG) in het tweede kwartaal zijn lager uitgevallen dan kenners hadden verwacht, maar waarschijnlijk was het tweede kwartaal het dieptepunt en gaat de winst voor AMG hierna weer omhoog. Dat schrijven analisten van ING in een reactie."

    Nou als die kenners de resultaten al niet kunnen inschatten, moet ik hun "waarschijnlijk" dan wél betrouwbaar achten?
8 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare