Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Cosmeticamaker Coty aan boord bij merk Kim Kardashian'

Gepubliceerd op 29 juni 2020 10:11 | Views: 1.287

LONDEN (AFN/BLOOMBERG) - Het Amerikaanse cosmeticamaker Coty aast op het schoonheidslabel van realityster Kim Kardashian. Het bedrijf zou akkoord zijn over de overname van 20 procent van de aandelen van KKW voor een bedrag van 200 miljoen dollar, schrijft de Britse zakenkrant Financial Times op basis van bronnen. Coty zou ook een optie hebben bedongen om een meerderheid van KKW in handen te krijgen.

Eerder werd bekend dat Kardashians partner voor haar schoonheidslijn, Seed Beauty, naar de rechter stapte vanwege de mogelijke deal tussen KKW en Coty. Seed wil niet dat handelsgeheimen aan Coty worden overgedaan als onderdeel van de overeenkomst. Volgens Seed zou Coty daarmee een oneerlijk concurrentievoordeel hebben. De kwestie kan de onderhandelingen met Coty vertragen.

De mogelijke samenwerking tussen KKW en Coty komt slechts maanden nadat het cosmeticamaker een deal ter waarde van 600 miljoen dollar sloot met Kim Kardashians zus Kylie Jenner. Ook Seed heeft een deal met Jenner.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare