Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Topman beleggersplatform IEX blijft langer aan

Gepubliceerd op 29 juni 2020 09:24 | Views: 2.102

IEX Group 16:30

3,30 +0,80 (+32,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Topman Peter van Sommeren van de beursgenoteerde aanbieder van beleggersinformatie IEX Group blijft langer aan. In april maakte hij nog bekend per 1 juli te gaan vertrekken, maar nu blijft hij tot op zijn laatst 1 oktober. IEX had nog geen opvolger gevonden voor Van Sommeren.

De bekendmaking komt bij de aankondiging van de nieuwe datum voor de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering. Die wordt op 7 augustus gehouden. Eerder mikte het bedrijf op juli.

Tijdens die aandeelhoudersvergadering wordt voorgesteld om Van Sommeren en Joost Rietvelt te benoemen tot niet-uitvoerend directeur. Het bedrijf wil ook af van het zogeheten 1-tier board. Dat betekent dat uitvoerend en niet-uitvoerend bestuurders samen in één raad zitten.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
IEX Group 100% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

IEX Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare