Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Factoringbedrijf DBS2 naar NPEX

Gepubliceerd op 29 juni 2017 08:50 | Views: 2.371

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Sjonnie2
0
quote:

ch@rter schreef op 29 juni 2017 09:55:


De overheid garandeert 80% van de lening !?
Het is niet te geloven
DSB 2.0
Kan hij zijn oude klanten weer gaan stalken.


Dit bedrijf heeft niets, maar dan ook helemaal niets met DSB of Dirk Scheringa en z'n trawanten te maken.

www.dbs2.nl/ons-team/
ch@rter
0
DeZwarteRidder
0
Over DS Factoring

Dirk Scheringa Factoring is een onafhankelijke factoring maatschappij. We zijn actief op het gebied van factoring. DS Factoring helpt u om de liquiditeitspositie van uw onderneming te verbeteren. Inmiddels verzorgen wij voor een groot aantal midden- en kleinbedrijven de factoring.

Wij leveren maatwerk, want geen enkele onderneming is hetzelfde. Dat doen wij door ons te verdiepen in uw bedrijf. Wij leren uw financiële en economische situatie kennen om zo alle mogelijkheden en kansen te kunnen benutten.

DS Factoring werkt met een professioneel team van gedreven mensen. Onze medewerkers kennen uw branche en verliezen de marktontwikkelingen niet uit het oog.

DS Factoring is gevestigd in Obdam aan de Tocht 9, nabij Alkmaar en Hoorn. Wij werken landelijk.

Door zijn ondernemerservaring kan Dirk Scheringa adviezen geven waar u veel voordeel van kan hebben.
Pieterwv
0
Zoals Sjonnie al eerder aangaf. Dit artikel gaat over DBS2 niet over DS factoring.

Het bedrijf heeft niks met Dirk Scheringa te maken. Check de website:

www.dbs2.nl/
[verwijderd]
0
Klopt, staat er helemaal los van. Wel weer een teken dat er veel meer factoring aanbieders zijn.

Voor heldere uitleg wat factoring is en een mooi overzicht met aanbieders van laagste tarieven verwijs ik graag naar: www.factoringvergelijken.nl/wat-is-fa...

abel73
0
Ondanks hun recente oprichting in 2017 en verwarringen over de naam (die al dan niet onterecht zijn) blijkt DBS 2 het desalniettemin prima te doen. Naar aanleiding van de oproep van de overheid om de MKB financieringsmogelijkheden te vergroten heeft DBS2 een succesvol voorstel ingediend en daarmee een aardig bedrag aan obligaties verzameld voor een dusdanig jong bedrijf. Vervolgens een nieuwe emissie voor nog eens een miljoen. Voordeel is uiteraard dat ze onder de aanbiedingsgrens van €5 mln zijn gebleven waardoor ze niet te maken hebben gekregen met een prospectusplicht en daardoor niet onder AFM toezicht staan. Dat moet een wezenlijk verschil maken, met name bij dusdanig klein MKB.

Na een jaar blijken ze gestabiliseerd te zijn en een positief kwartaal gedraaid te hebben blijkt uit hun meest recente kwartaalrapportage. Ze blijken aardig mee te gaan met de markttarieven als ik naar een vergelijking kijk op www.zakelijkbankieren.nl/factoring/.

Factoring blijft een kapitaalintensieve bezigheid door de financiering waardoor de groei bij DBS2 eruit blijkt te zijn. Bedrijf geeft aan om zeer binnenkort een nieuwe emissie te kunnen doen blijkt uit hun rapportage: www.npex.nl/docs/default-source/docum...

Benieuwd hoe hun volgende emissie verloopt en hoe dat hun positie in de markt gaat versterken.
JohanW
0
In Nederland is factoring als vorm van werkkapitaalfinanciering aan een opmars bezig. Je ziet veel factoring partijen geld ophalen uit de markt Steeds meer ondernemingen die een stap richting factoring maken omdat het anders dan een banklening een flexibel krediet is (en laagdrempelig in vergelijking met een bankkrediet
Een mooie uitleg over wat factoring is vond ik overigens hier www.factoring-offerte.nl/wat-is-facto...
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord