Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Partner Vivoryon maakt geen gebruik van optie op licentie

Gepubliceerd op 29 april 2020 07:40 | Views: 2.994

VIVORYON THERAPEUT 27 nov

6,82 +0,04 (+0,59%)

HALLE (AFN) - Een samenwerkingspartner van biotechnoloog Vivoryon maakt geen gebruik van de optie om een bepaald molecuul van de biotechnoloog in licentie op de markt te brengen. Branchegenoot MorphoSys had het exclusieve recht op een licentie voor de oncologische behandeling.

MorphoSys voerde gedurende de optieperiode onderzoek uit naar de mogelijkheden van het middel, een zogeheten QPCTL-remmer. Ook onderzocht dit bedrijf de mogelijke voordelen van een combinatie van de remmers met zijn eigen immuuntherapie tegen bepaalde vormen van lymfoom. MorphoSys kondigde vorig jaar aan ook een belang in Vivoryon te nemen voor 15 miljoen euro.

Volgens Vivoryon laten onderzoeksresultaten zien dat de QPCTL-remmers een versterkend effect hebben in combinatie met andere antistoffen. Dat wijst er volgens het beursgenoteerde bedrijf op dat zijn belangrijkste medicijn in ontwikkeling, PQ912, een nieuwe therapie tegen kanker kan worden.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
VIVORYON THERAPEUT 57% zegt kopen 14 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare