Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Value8 voorziet verdere groei

Gepubliceerd op 29 apr 2016 om 08:38 | Views: 3.344 | Onderwerpen: Peter Paul de Vries

Value8 18 okt

5,48 -0,02 (-0,36%)

BUSSUM (AFN) - Value8 heeft zijn eigen vermogen en winst vorig jaar weten op te voeren en voorziet voor dit jaar een verdere toename. Dat meldde de beursgenoteerde investeringsmaatschappij vrijdag.

Het eigen vermogen van Value8 steeg vorig jaar met 31 procent naar 56,8 miljoen euro. De aan aandeelhouders toekomende winst ging van 4,6 miljoen naar 5,2 miljoen euro. Dankzij diverse overnames ging de bruto-omzet van 97 miljoen naar 253 miljoen euro. Daarbij speelde vooral de consolidatie van arbeidsbemiddelaar Source Group, vanaf 1 mei 2015, een grote rol.

Value8 verwacht dat het eigen vermogen dit jaar verder groeit, vooral dankzij overnames van vorig jaar. Daarnaast wordt er gewerkt aan een aantal kleinere overnames die volgens de investeerder ,,aanzienlijke synergie'' kunnen opleveren. Ten aanzien van de winstverwachting blijft Value8 voorzichtig. De onderneming gaat er echter wel vanuit dat het ,,verdienvermogen'' van haar bedrijven dit jaar toeneemt.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Value8 50% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

Peter Paul de Vries

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Value8

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links