Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Boodschappenbezorger Stockon stopt ermee

Gepubliceerd op 29 mrt 2019 om 16:58 | Views: 3.629

PostNL 17:35

1,58 +0,01 (+0,89%)

DEN HAAG (AFN) - Boodschappenbezorgdienst Stockon stopt ermee. Het bedrijf waarin PostNL investeerde was al een tijdje bezig met een nieuwe investeringsronde, maar het is niet gelukt om de financiering op tijd rond te krijgen.

,,Hierdoor zijn we helaas genoodzaakt om deze beslissing te maken'', staat in een verklaring op de website van Stockon. ,,We gaan de komende tijd bekijken of het mogelijk is om onze service opnieuw te starten.''

Stockon begon als start-up binnen PostNL en stond pas zo'n jaar op eigen benen, met PostNL als belangrijke investeerder. Volgens een woordvoerster van PostNL heeft het postbedrijf besloten om geen geld meer te steken in Stockon en de pijlen op andere pilots te richten. PostNL is voortdurend bezig met proefprojecten op het gebied van e-commerce, aldus de zegsvrouw.

Naar eigen zeggen was Stockon de eerste partij in Nederland die boodschappen rechtstreeks van de producent aan de consument ging leveren. Maar bij retaildeskundigen bestond al langer twijfel over de kansen van het bedrijf vanwege de fikse concurrentie op de boodschappenbezorgmarkt. De grote supermarkten in Nederland hebben zelf ook eigen bezorgdiensten.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
PostNL 100% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

PostNL Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
grizzly hobbel
0
Stock ,stock, stockon .... stock ,stock stockon . gestopt ?? klopt echt niet. zou verboden kunnen worre.
Sps uslugi
0
gaan ze postcon nou wel of niet verkopen , samen gaan met webtodoor zou een grote nieuwe speler geven en stockon past daar bij .
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links