Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Altice heeft genoeg te bewijzen'

Gepubliceerd op 29 maart 2019 09:07 | Views: 6.824

ALTICE EUROPE N.V. 29 mei

3,60 -0,04 (-1,10%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Kabel- en telecomconcern Altice Europe heeft genoeg te bewijzen. Dat schrijven kenners van BofAML in een reactie op de kwartaalcijfers van het bedrijf. Dat de cijfers an sich zwak waren, kwam voor BofAML niet als een verrassing. Dat de outlook positief is des te meer. Ook Goldman Sachs wijst nadrukkelijk op de zonnige vooruitzichten, samen met de omzetgroei in Frankrijk.

Die groei moet nog wel gerealiseerd worden. Volgens BofAML zal Altice dit jaar nog de nodige euro's verbranden, waarbij het qua kasstroom volgend jaar het break-evenpunt zal bereiken. De vooruitzichten voor 2019 worden ,,zwaar verstoord" door de impact van de uitrol van het glasvezelnetwerk. Volgens de kenners was de omzet in Frankrijk een positieve noot in de prestaties.

Ook Goldman wijst op de Franse prestaties en de beter dan verwachte vooruitzichten voor de glasvezeluitrol. Wel vraagt Goldman zich af of de verwachte groei in Frankrijk en de vooruitzichten van de vrije kasstroom duurzaam zijn op autonome basis.

BofAML hanteert een neutral-advies op Altice. Goldman heeft geen rating op Altice. Het aandeel stond vrijdag omstreeks 09.40 uur 23,5 procent hoger op 2,29 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ALTICE EUROPE N.V. 64% zegt kopen 14 stemmen

Gerelateerd

ALTICE EUROPE N.V.

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
6 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Daarom 31 maart 2019 11:17
    Altice heeft afgelopen jaar serieus werk gemaakt van desinvesteringen en er zit nog veel verborgen waarde in Altice. 2018 was het jaar van de turnaround en als het Altice lukt om succesvol te desinvesteren (en waarom niet - zie 2018) dan zal de beurswaarde extreem stijgen. De huidige koerswaarde is gebaseerd op hoop en vrees, vertrouwen en wantrouwen. Vrees en wantrouwen hebben met het verleden te maken en in die zin heeft 'Altice genoegt te bewijzen'.
    Lt'ers geloven dat Altice de outlook waar gaat maken (en op de consolidatieslag die nog gaat komen in Frankrijk) en shorters baseren hun strategie op dat het verleden zich gaat herhalen.
6 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare