Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Investeringen Petrobras bijna 76 miljard

Gepubliceerd op 28 november 2019 14:03 | Views: 2.448

Petroleo Brasileiro Sa-Petrobr 08 apr

6,81 +0,49 (+7,75%)

SBM Offshore 08 apr

12,82 +0,04 (+0,31%)

RIO DE JANEIRO (AFN/BLOOMBERG) - Het Braziliaanse staatsolieconcern Petrobras is van plan de komende vijf jaar voor een bedrag van bijna 76 miljard dollar aan kapitaalinvesteringen te doen. Dat meldde het bedrijf in zijn nieuwe strategische planning voor de periode 2020 tot en met 2024.

Het is de bedoeling dat de productie van olie en gas door Petrobras in 2024 stijgt naar het equivalent van ongeveer 3,5 miljoen vaten per dag. Voor volgend jaar rekent het staatsbedrijf op een productie van circa 2,7 miljoen vaten per dag.

Petrobras is onder meer bezig met investeringen in olieprojecten in diep water, terwijl bezittingen worden verkocht om de schuld terug te dringen. Ook is het concern bezig met kostenbesparingen om zo de financiën te verbeteren.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
SBM Offshore 82% zegt kopen 11 stemmen
Petroleo Brasileiro Sa-Petrobr 67% zegt kopen 6 stemmen

Gerelateerd

Petroleo Brasileiro Sa-Petrobras ADS (REP 1 Common Share)

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

SBM Offshore

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare