Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Fitness en outdoor stuwen omzet Garmin

Gepubliceerd op 28 oktober 2020 17:18 | Views: 1.139

TOMTOM NV NAM. EO-,20 mei '19

7,38 0,00 (0,00%)

KANSAS CITY (AFN/BLOOMBERG) - Navigatiebedrijf Garmin heeft afgelopen kwartaal goede zaken gedaan. Met name fitnesstrackers vonden gretig, maar ook gps-systemen voor wandelaars en kampeerders verkochten beter dan een jaar geleden. Door het coronavirus zijn mensen meer aan individuele sporten gaan doen en wordt er ook meer gehiket en gekampeerd in plaats van vakanties naar steden.

Divisies die het minder deden waren die waar systemen voor de auto-industrie en de luchtvaart worden gemaakt. Die sectoren hebben ook veel last van de gevolgen van de coronacrisis. De verkoop van systemen voor scheepvaartnavigatie groeide wel hard.

Garmin zag de omzet in de periode groeien tot 1,1 miljard dollar, tegen 934,4 miljoen dollar een jaar eerder. De nettowinst bedroeg 313,4 miljoen dollar. De navigatiespecialist rekent voor heel het jaar op een omzet van rond de 4 miljard dollar.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
TOMTOM NV NAM. EO-,20 100% zegt verkopen 2 stemmen

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare