Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

AXA IM koopt woningen in oosten van het land

Gepubliceerd op 28 oktober 2019 10:58 | Views: 2.921 | Onderwerpen: huizenmarkt

AXA 11:59

18,44 -0,03 (-0,16%)

Eurocommercial Properties 11:59

11,74 +0,12 (+1,03%)

LONDEN (AFN) - Vastgoedfonds AXA Investment Managers (IM) heeft 138 woningen in het oosten van Nederland gekocht. De portefeuille wordt overgenomen van de Almelose Woningstichting Beter Wonen. Met de deal is een bedrag van 31,75 miljoen euro gemoeid, zo meldt AXA.

AXA betrad de woningmarkt in 2016. Dit is de derde woningaankoop door het fonds in Nederland. Volgens AXA neemt de vraag naar moderne particuliere voorraden tegen een betaalbare prijs naar verwachting toe. "Dit wordt ondersteund door sterke economische en demografische factoren."

De tussen 2003 en 2009 gebouwde huurcomplexen zijn nagenoeg volledig verhuurd. Het gaat om 91 appartementen en 2123 vierkante meter commerciële ruimte in Hengelo en twee complexen in Wierden met in totaal 47 appartementen en commerciële ruimte.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Eurocommercial Properties 50% zegt kopen 2 stemmen
AXA 100% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

huizenmarkt

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

AXA

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Eurocommercial Properties

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare