Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Omzetgroei voor IEX

Gepubliceerd op 28 september 2018 08:40 | Views: 1.806

IEX Group 15 sep

2,50 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - IEX Group heeft in de eerste helft van het jaar de omzet met 45 procent zien groeien tot 2,2 miljoen euro. Dat bleek vrijdag uit een handelsbericht van de beursgenoteerde aanbieder van beleggersinformatie.

Volgens het bedrijf was de groei van de opbrengsten zichtbaar bij alle activiteiten. Wel merkte de onderneming op dat de winstgevendheid op korte termijn onder druk zal staan vanwege kosten die gemaakt worden om te groeien. In de eerste helft van het jaar kwam het bedrijfsresultaat (ebitda) zoals verwacht uit op 0,4 miljoen euro negatief.

IEX gaf verder aan een tweede tranche aan leningen te willen plaatsen. Eind juli werd met een eerste tranche van de IEX Obligaties al 1 miljoen euro opgehaald. IEX zette de leningen in de de markt tegen een rente van 7 procent.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
IEX Group 67% zegt verkopen 9 stemmen

Gerelateerd

IEX Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare