Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Groen licht voor overname Wessanen

Gepubliceerd op 28 aug 2019 om 18:18 | Views: 1.672

Wessanen 17 okt

11,36 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - De Europese Commissie is akkoord met de overname van natuurvoedingsbedrijf Wessanen door investeerder PAI Partners. Volgens de partijen zijn daarmee nu alle regelgevende hordes voor de overname genomen.

De partijen verwachten de deal in het lopende kwartaal af te ronden. De periode waarop aandeelhouders van Wessanen hun stukken kunnen aanmelden loopt nog tot 6 september. Op 29 augustus vindt een buitengewone aandeelhoudersvergadering plaats waarbij houders van effecten Wessanen bijgepraat worden.

PAI maakte begin april bekend dat het Wessanen wil inlijven. Het bod destijds was 11,50 euro per aandeel (inclusief dividend) in contanten, wat neerkomt op circa 885 miljoen euro. In de tussenliggende periode is al wel 0,14 euro dividend per aandeel aan aandeelhouders uitgekeerd. Nu is het bod dus 11,36 euro per aandeel. De overname wordt gesteund door het bestuur en de raad van toezicht van Wessanen en de ondernemingsraad gaf eerder ook een positief advies af.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Wessanen 100% zegt verkopen 1 stemmen

Gerelateerd

Wessanen

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links