Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

FNG stelt publicatie definitief jaarverslag verder uit

Gepubliceerd op 28 juli 2020 19:27 | Views: 944

MECHELEN (AFN) - Winkelbedrijf FNG heeft de publicatie van zijn definitieve jaarverslag over 2019 verder uitgesteld. Het Belgische moederbedrijf van ketens als Miss Etam en Brantano zal de geauditeerde cijfers in ieder geval deze maand niet meer publiceren. Het streven is om het gecontroleerde jaarverslag in augustus te publiceren.

FNG vroeg eerder dit jaar onder andere om uitstel van het jaarverslag wegens de financiële problemen die de coronacrisis heeft veroorzaakt. Daarnaast wil de Belgische marktautoriteit FSMA opheldering over enkele onduidelijke transacties in 2018, en die antwoorden kon FNG niet meteen geven.

Het winkelbedrijf verkeert op dit moment in grote onzekerheid over de financiering. Zo vroeg het om uitstel van betalingen bij obligatiehouders, die onlangs akkoord gingen met een adempauze. Door die onzekere situatie is de publicatie van het jaarverslag verder vertraagd. In juni publiceerde FNG al wel een voorlopig, niet-geauditeerd, jaarverslag.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare