Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Fed verlengt stimuleringsprogramma's tegen crisis

Fed verlengt stimuleringsprogramma's tegen crisis

WASHINGTON (AFN/BLOOMBERG) - De Federal Reserve verlengt de looptijd van het merendeel van zijn stimuleringsprogramma's tegen de coronacrisis met drie maanden tot eind dit jaar. Het gaat bijvoorbeeld om het opkoopprogramma voor obligaties. Dat maakte de koepel van centrale banken in de Verenigde Staten bekend.

Volgens de Fed zorgt de verlenging voor meer zekerheid op de financiële markten over de steun van de centrale bank tegen de coronacrisis. De Fed begint dinsdag aan een tweedaagse beleidsvergadering. Woensdag wordt dan het rentebesluit bekendgemaakt. Naar verwachting zal de Amerikaanse centrale bank geen wijzigingen in het beleid gaan aankondigen. Fed-voorzitter Jerome Powell zal een toelichting geven op het rentebesluit.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

13 Posts
| Omlaag ↓
  1. Bennyboy 28 juli 2020 17:35
    quote:

    createmonnie schreef op 28 juli 2020 17:17:

    We gaan de geschiedenisboeken wel in met een jaar als 2020. Wat een bofkonten zijn wij dat wij dit mogen meemaken. Uiteindelijk aan onze kleinkinderen vertellen dat teveel geld hebben niet gelukkig maakt...
    Je kan ze ook vertellen dat je toen een klapper hebt gemaakt met zilver...
  2. [verwijderd] 28 juli 2020 22:52
    quote:

    taurus86 schreef op 28 juli 2020 17:13:

    Een influenza virus als excuus misbruiken als vloerkleed waaronder wanbeleid kan worden weggemoffeld en straks China gaan uitdagen tot gewapende aktie? We staan er goed voor met z'n allen. Geniet nog maar even. 't Zal niet zo lang meer duren.
    Jij word ook niet meer uitgenodigd op verjaardagen...
  3. Anoniem1337 29 juli 2020
    Steden worden opnieuw op slot gezet door meer corona infecties (omdat ze nu lagere eisen hebben om te testen, meer testen = meer infecties), het ziet er slecht uit voor bedrijven.. Een tweede corona golf staat eigenlijk al vast dit najaar, als je ziet wat er nu al gebeurt met een paar honderd nieuwe infecties.. De wereld staat in de brand, de relatie tussen de VS en China is ook op z'n dieptepunt sinds de jaren 70, alleen al om die reden zou de markt keihard moeten crashen, maar goed - we zitten op dit moment in een tech bubbel door de massale aantallen nieuwe beleggers en speculanten. Er komen hele donkere tijden aan in de (financiële) wereld. Door de massale werkloosheid zie je dat mensen de woede op andere dingen afreageren, zoals de BLM movement - eigenlijk zijn dat ontevreden burgers. Bizar is dat de media deze rellen heeft uitgelokt door constant blanke dit en zwarte dat te zeggen, het lijkt wel alsof ze het volk tegen elkaar willen zetten. Een tweede lockdown (die gegarandeerd gaat komen) gaat veel woedende massa's opleveren wereldwijd..En ik heb het nog niet eens gehad over de zelfmoorden en psychische problemen die de lockdowns veroorzaakt. Derde wereld landen lijden ook door de lockdowns, mensen zullen daar voedsel tekorten hebben... Ik hou mijn hart vast, maar we zullen nog jaren en jaren last hebben van alles wat er op dit moment gebeurt in de wereld.. het westen lijkt in elkaar te storten, en het begint in de Verenigde Staten. China lacht zich rot, zij hebben geen last van rassenrellen of klagende burgers, dat is dan weer een voordeel aan een eenpartijstelsel zonder vrijheid.
13 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links