Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Minder verlies voor Probiodrug

Gepubliceerd op 28 maart 2019 07:27 | Views: 2.507 | Onderwerpen: biotechnologie

VIVORYON THERAPEUT 29 mei

3,99 -0,04 (-0,99%)

HALLE (AFN) - Biotechnologiebedrijf Probiodrug heeft 2018 afgesloten met een kleiner verlies dan een jaar eerder. Het Duitse bedrijf dat een notering heeft op de beurs in Amsterdam genereerde nog geen omzet.

Probiodrug sloot het jaar af met een tekort van 7,7 miljoen euro. Een jaar eerder was dit ruim 8 miljoen euro. Daarbij moet worden aangetekend dat een belastingvoordeel zorgde voor 1,1 miljoen euro aan extra inkomsten in 2017. De kaspositie was eind december 3,8 miljoen euro. De financiële middelen zijn naar eigen inschatting genoeg om het tot het einde van het derde kwartaal van 2019 uit te zingen.

De uitgaven aan onderzoek en ontwikkeling van de onderneming, die werkt aan geneesmiddelen tegen alzheimer, liepen vorig jaar terug. Hiervoor trok het bedrijf 4,8 miljoen euro voor uit, tegen bijna 7,5 miljoen euro een jaar eerder. De algemene en administratieve kosten liepen echter wat op tot 2,9 miljoen euro, van 2,5 miljoen euro.

Probiodrug maakte verder bekend dat een fase 2b kernprogramma van een studie naar de veiligheid, tolerantie en werkzaamheid van de glutaminylcyclase-remmer PQ912 bij de ziekte van Alzheimer in voorbereiding is.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
VIVORYON THERAPEUT 55% zegt kopen 11 stemmen

Gerelateerd

biotechnologie

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

VIVORYON THERAPEUT

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare