Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

BAM en Heijmans voegen asfaltcentrales samen

Gepubliceerd op 27 november 2020 07:44 | Views: 5.625

BAM 25 jan

1,61 -0,06 (-3,59%)

Heijmans 25 jan

10,32 -0,28 (-2,64%)

BUNNIK (AFN) - Bouwbedrijven Heijmans en BAM brengen per 31 december hun asfaltcentrales samen. In het gezamenlijke bedrijf, dat AsfaltNU gaat heten, combineren de twee ondernemingen hun kennis en investeringen op het vlak van asfaltproductie.

De samenvoeging van de in totaal tien centrales moet zorgen voor meer efficiëntie bij het produceren van asfalt. Volgens Heijmans en BAM helpt dit ook bij het investeren in verduurzaming van de asfaltindustrie. Namens Heijmans zit Edwin van Osch in de directie van het asfaltbedrijf. Diederik Oosting vervult die rol voor BAM. Het hoofdkantoor zal in Culemborg worden gevestigd.

Mededingingstoezichthouder Autoriteit Consument & Markt concludeerde in februari al dat de fusie door mocht gaan. Het is de bedoeling dat AsfaltNU niet alleen voor Heijmans en BAM asfalt maakt, maar ook voor andere bedrijven. De omzet van de samengevoegde activiteiten is ongeveer 90 miljoen euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
BAM 86% zegt kopen 36 stemmen
Heijmans 83% zegt kopen 30 stemmen

Gerelateerd

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
3 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare