Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Deutsche verkoopt bezittingen aan Goldman'

FRANKFURT (AFN) - Deutsche Bank heeft onlangs een pakket bezittingen ter waarde van ongeveer 50 miljard dollar verkocht aan de Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs. Dat meldden ingewijden met kennis van de verkoop aan persbureau Bloomberg.

Het zou gaan een pakket effecten gerelateerd aan schulden van opkomende landen. Deutsche Bank is bezig zijn balans af te bouwen en risicovolle bezittingen van de hand te doen. Daarvoor heeft de Duitse bank een speciaal vehikel opgezet om dergelijke zaken apart te zetten van de rest van het bedrijf. In september zou de bank al een pakket Aziatische bezittingen hebben verkocht aan Goldman Sachs.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 8 het zwaard 27 november 2019 13:18
    Rita: Als ik moest denken als jij, bleef ik weg van de beurs. Als jij een oude defecte auto inruilt voor 'n nieuwe, zal de garagehouder je oude auto ook wel terug doorverkopen of hem afbreken voor onderdelen die nog 'n waarde hebben. Dat doen banken ook, zijn beiden dan ook sjacheraars ? Misschien.
  2. forum rang 4 Putschrijvert 27 november 2019 13:49
    Volgens mij is er één sjacheraar als de verkoper zegt dat het een Ferrari is, terwijl het stiekem een oude Lada blijkt te zijn. Er zijn twee sjacheraars als ze allebei weten dat het een oude Lada is, maar de koper die gemakkelijk aan een derde kwijt kan vermomd als Ferrari. En er zijn geen sjacheraars als de koper het weet en lekker in de oude Lada gaat rijden. Meer varianten mogelijk? De middelste is in elk geval de kredietcrisis geweest.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links