Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Omzetgroei voor Gemalto

Gepubliceerd op 27 oktober 2017 06:16 | Views: 6.142

AMSTERDAM (AFN) - Gemalto heeft de omzet in het derde kwartaal van het jaar zien groeien. Dat meldde de digitaal beveiliger vrijdag. De financiële verwachtingen voor het hele jaar werden daarbij herhaald.

De onderneming zette voor 751 miljoen euro aan opbrengsten in de boeken. Dat is bij constante wisselkoersen een groei van 3,4 procent. Bij Government Programs, Machine-to-Machine en Enterprise was sprake van een groeiversnelling. De omzet bij SIM en Payment bleef zoals voorzien krimpen.

Gemalto handhaafde zijn verwachtingen voor een stabiele omzetgroei in de tweede helft van het jaar. Daarbij komt de operationele winst uit op een bandbreedte van 200 miljoen euro tot 230 miljoen euro, inclusief de bijdrage van het overgenomen Identity Management Business.

Voor heel 2017 staat de prognose voor de operationele winst, na verschillende winstwaarschuwingen, op een range van 293 miljoen euro tot 323 miljoen euro. Gemalto zal in maart tijdens zijn strategiedag overigens verder zijn ,,langetermijnvisie'' bekendmaken.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
| Omlaag ↓
4 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare